Penispumpun käyttö oikein – katso ohjeet

Penispumpun käyttö oikein – katso ohjeet

Penispumpun käytössä on tärkeää seurata pumpun omia ohjeita, jotta pumpatessa ei sattuisi vahinkoja. Väärin suoritettu pumppaaminen voi aiheuttaa tarpeetonta kipua ja jopa vaurioita penikseen. Oikealla tavalla suoritettu pumppaus tuottaa puolestaan nautintoa, eikä tunnu epämiellyttävältä tai kivuliaalta.

Näin käytät oikein penispumppua – ohjeet

1. Levitä vesipohjaista liukuvoidetta sylinterin tyveen ennen käyttöä. Se tiivistää peniksen ja sylinterin reunan välisen tilan ja auttaa luomaan paremman alipaineen pumpatessa.

2. Aseta penis sylinterin sisälle siten, että kivekset jäävät ulkopuolelle. Kivesten joutumista sylinteriin on varottava kaikissa tilanteissa, sillä se on äärimmäisen kivuliasta.

3. Aloita pumppaaminen varovasti ja kuulostele omia tuntemuksiasi. Jatka pumppaamista niin kauan, kuin se tuntuu mukavalta. Jos paine pumpun sisällä kasvaa liian suureksi, voit vapauttaa sitä penispumpussa olevalla paineentasausventtiilillä. Aloittelijan kannattaa vapauttaa paine kokonaan kymmenen minuutin kuluttua pumppaamisesta. Myöhemmin pumppausaikaa voi alkaa halutessaan kasvattamaan.

4. Jos käytät penispumppua erektion saavuttamiseen esimerkiksi yhdyntää varten, sujauta sylinterin päälle ennen pumppaamista liukastettu penisrengas.

5. Kun erektio on saavutettu, voi penisrenkaan ujuttaa varovasti sylinterin ympäriltä peniksen ympärille. Muista, että rengas tulisi poistaa enintään 30 minuutin käytön jälkeen, jotta vältyttäisiin vaurioilta.

Noudata aina penispumpun omia ohjeita tarkasti, jotta pumppaaminen olisi mahdollisimman turvallista ja miellyttävää.


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen