Geishakuulat ja vaginapallot lantionpohjan treeniin

Geishakuulat ja vaginapallot lantionpohjan treeniin

Huippusuositut geishakuulat eli vaginapallot tehostavat lantionpohjan lihasten harjoittelua. Treenaamiseen sopivat kuulat ja pallot valitaan sen mukaan, missä kunnossa lantionpohjalihakset ovat. Erinomaisia ovat geishapallosetit, jossa on apuvälineitä eri painovaihtoehdoilla.

Ohjeet geishakuulasetillä harjoitteluun: 

  • Uuden painon voi ottaa käyttöön, kun kevyemmän apuvälineen kanssa harjoittelu on tuottanut tulosta.
  • Aloittelija voi ensi alkuun treenata kevyemmällä vaginapallolla, jota on helpompi pitää sisällä.
  • Kokeneempi treenaaja voi valita yksittäisen painavamman kuulan ja lisätäkseen tehoa, asettaa toisen kuulan emättimen sisälle.

Harjoituskuulat ovat usein yksittäisiä metallisia kuulia tai muovipinnoitettuja kuulia, joiden paino on yleensä noin 10-50 g välillä. Nikkeliallergisen kannattaa valita muovipinnoitetut tai lasista valmistetut kuulat itselleen.

Treenaaminen harjoituskuulilla:

  • Yksittäisiä harjoituskuulia voi käyttää joko yksittäin tai harjaantuneempi treenaaja voi laittaa kaksikin. Yksittäisiä ilman narua olevia kuulia käytetään vain emättimessä.
  • Harjoituskuulan tai -kuulien sisään laittamisen jälkeen: voi nousta pienelle kävelylle ja samalla pyrkiä emättimen lihaksia apuna käyttäen pitää kuulat sisällä.

Ne ovat usein pienempiä kuin mielihyvän tavoitteluun yhdistetyt vaginapallot. On hyvä tietää, että vagina on noin 10 cm pitkä putkimainen lihas, jonka päässä on kohdunsuu. Vaginan sisälle ei voi kadota mitään. Kaikki sisälle menevä tulee samasta paikaista ulos kuin mistä sinne menikin.

Vaginapallojen avulla mielihyvän tavoittelu perustuu siihen, että pallojen sisällä on painavampi, mutta pienempi metallikuula. Liikkeen ansiosta sisempi pallo liikkuu mukana ja syntyy tärinä, joka voi olla kiihottavaa. Nautinnon tavoittelun lisäksi vaginapallojen käytön seurauksena myös lantionpohjan lihakset saavat harjoitusta. Lantionpohjan lihakset vahvistuvat, kun vaginapallot laitetaan emättimen sisälle, vedetään hitaasti narusta ja pyritään lihaksia apuna käyttäen jarruttamaan niiden ulos tuloa.

Vaginapalloihin on yhdistetty naru, jonka varrella on kaksi palloa. Vaihtoehtoisesti vaginapallo voi olla vain yksi pallo, josta lähtee naru. Naru voi olla esimerkiksi nylonia tai kuulat naruineen päivineen voivat olla esimerkiksi silikonia. Nylonnaru voi olla haastavaa pitää hygieenisenä, joten silikoninen versio voi olla pitkäikäisempi käytössä.
Moottoroiduissa vaginapalloissa sisemmän metallisen kuulan virkaa hoitaa patteri. Vaginapallot soveltuvat myös anaalin puolelle vahvistamaan sekä lihaksia että nautintoa. Kunhan muistaa pitää aina narusta kiinni, käyttää liukuvoidetta ja ettei käytä samaa lelua heti perään emättimessä ilman huolellista pesua.

Lasista valmistetut geishakuulat

Lasi on materiaalina:

  • erittäin kestävää ja turvallista, eikä se myöskään rikkoudu helposti.
  • Lasin sileä pinta helpottaa sisäänlaittoa ja materiaalin kanssa voidaan käyttää niin vesi-, kuin silikonipohjaista liukuvoidetta.
  • Lasipallot ovat erittäin hygieenisiä ja ne voi pestä myös astianpesukoneessa. Oikein käsiteltynä ja hoidettuna lasikuulista on elinikäinen ilo.
  • Lasikuulat voidaan lämmittää kuuman veden alla tai kuumassa vesiastiassa. Viilennyksen voi tehdä jääkaapissa tai kylmän veden alla.

Erilaiset lämpötilat tuovat vaihtelua ja aivan uudenlaisia seksuaalisia tuntemuksia.

Teräskuulat

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut nikkelittömät geishakuulat:

  • kestävät käyttöä ja aikaa.
  • teräskuulat ovat myös helppo puhdistaa.

Silikonista tehty Treenikaveri

Treenikaveri auttaa sinua kehittämään lantionpohjan lihaksiasi vahvemmiksi! Voit tehdä erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät pidätyskykyä, mahdollistavat voimakkaamman puristusvoiman ja parantavat supistusnopeutta alapäässä.

Treenikaveri on lähes 50 grammaa painava lantionpohjan lihasten treenimuna, joka on materiaaliltaan silikonia.

  • Treenikaveri on silkkisen sileäpintainen.
  • Sen joustava varsi helpottaa asettamista ja ulosvetoa.

Näin treenaat lantionpohjan kuntoon Treenikaveri apunasi: 

  • Purista lihaksilla voimakkaasti vastaan, kun vedät sitä hitaasti ulos.
  • Pumppaa Treenikaveria, kun se on sisälläsi.

Harjoitteita on monia erilaisia, löydä niistä itsellesi paras ja toimivin!

Liukuvoide mukaan treeneihin

Ota mukaan aina liukuvoide, joka sopii kuulien ja pallojen materiaalien kanssa yhteen!

 


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen