Metalliset seksilelut voivat yllättää positiivisesti, miksi?

Metalliset seksilelut voivat yllättää positiivisesti, miksi?

Metalliset seksilelut – kuulostaako kinkyltä? Hmm..kova metalli vasten herkkiä ja pehmeitä intiimialueita? Metallista valmistetut seksivälineet voivat yllättää positiivisesti, kunhan niille antaa mahdollisuuden. Moni vannookin vain ja ainoastaan metallin nimeen, mitä tulee seksileluihin.

“Periksiantamattoman kova, niin kylmä ja vahva metalli… Karulla olemuksellaan kuitenkin niin kiehtova. Pieninkin valo nuolee sen täydellisesti kaartuvia muotoja – koristaa. Kaikella voimallaan se on kaunis. Vastustamaton.”

Kaiken kaikkiaan metallisten seksivälineiden valikoima on laaja.

Miksi valita metallinen seksilelu?

 

Metallisten seksivälineiden eduksi lasketaan, että ne:

  • kestävät aikaa ja ovat hygieenisiä.
  • voidaan lämmittää ja viilentää helposti juoksevan veden alla. Erilaisten lämpötilojen vaihtelu voi olla kutkuttavaa ja antaa vaihtelua seksiin saaden aikaan uudenlaisia nautintokokemuksia.
  • Lisäksi ne ovat usein painavampia kuin kanssasisarensa, tehden niistä järeämpiä työkaluja matkalle nautintoon.

Kannattaa ennen leikkiin ryhtymistä testata eri lämpötiloja paksummalla ihon alueella ja huomioida, että genitaalialueen iho on huomattavasti herkempää kuin muualla.

Metalliset dildot

Joskus sitä kaipaa seksiin ”the orgasmeja”, jotka eivät jätä vaisuksi tai tunnu lähinnä pintaraapaisulta. Jotain helppoa ja yksinkertaista, mutta toimivaa. Kun metallisen dildon viilennetty pinta ja sen ominaispaino houkuttelee kosketuksellaan aistisi heräämään, voit kokea jotain unohtumatonta.

Metallidildot sopivat käytettäväksi niin anaaliin kuin emättimeenkin. Dildo on siis hieromasauva, jossa ei ole moottoria. Metallista dildoa voidaan käyttää tavallisen dildon tapaan, aivan kuten esimerkiksi lasidildojakin. Teräsdildo voi parhaimmillaan tarjota hyvin voimakkaan ja aistikkaan kokemuksen!

Metallisen dildon etuna on, että sitä voi lämmittää tai viilentää käyttöä varten. Metallista dildoa voi ja kannattaakin lämmittää tai viilentää, sillä lämpötilojen vaihtelut kestävät kauemmin materiaalissa, joka johtaa eri lämpötiloja. Dildon viileys saa verisuonet supistumaan ja lämpö sen sijaan antaa verenkierrolle mahdollisuuden tehostaa nautintoa.

Anaaliseksissä on muistettava, että liukuvoide on erittäin tärkeä lisätä mukaan, sillä anaalissa ei ole luonnollista kosteutta. Tosin liukuvoide on loistava lisä, oli kyse sitten millaisesta seksistä tahansa. Suosi myös anaaliseksissä dildoa, joka on muotoiltu niin, ettei se pääse luiskahtamaan kokonaan sisälle. Muuten sen pois ottaminen voi aiheuttaa hankaluuksia.

 

Metalliset penisrenkaat

Penisrengas on nimensä mukaisesti rengasta muistuttava pieni esine, joka vedetään peniksen juureen tai kivesten taakse. Penisrenkaan käytöllä pyritään puristamaan peniksen verisuonia ja samalla vaikuttamaan peniksen verenkieroon. Näin ollen penisrenkaan avulla erektiosta saadaan voimakkaampi ja kestävämpi. Penisrenkaasta on iloa sooloseksissä tai itselle yhdynnän aikana, mutta voi olla, että kumppani allekirjoittaa penisrenkaan hyödyt myös.

Penisrenkaita on valmitettu monista erilaisista materiaaleista, joista metalli on yksi kauneimpia ja tyylikkäimpiä. Metallista penisrengasta voidaan lämmittää ja viilentää yhtä lailla. Metallisen penisrenkaan käytössä on tärkeää muistaa, ettei rengas veny samalla tavoin kuin esimerkiksi silikoniset vaihtoehdot. Lepotilassa olevan peniksen juureen metallinen penisrengas istahtaa paremmin. Kannattaa valita koko huolella, sillä iso rengas tippuu, eikä anna toivottua lopputulosta. Liian pieni rengas voi sen sijaan saada huutamaan hoosiannaa ihan muista syistä.

Metalliset anaalilelut

Metalliset anustapit soveltuvat kaikille sukupuolille. Anustappi hieroo eturauhasta  ja tuottaa painetta peräaukon alueelle, joka on yhteydessä sukuelimiiin. Anustapin käyttö voi voimistaa orgasmin tuntua. Ne ovat usein painavampia kuin muita materiaaleista tehdyt verrokit, minkä voi lukea niiden eduksi.

Esimerkiksi Huippukivan S-kokoinen peppupatruuna painaa 143 grammaa. On hyvä huomioida, että metalliset anuslelut eivät jousta ja myötäile kehon aukkoja samalla tavoin kuin silikonista valmistetut vaihtoehdot.  Joten metallisilla leluilla käsittely vaatii hellävaraisia otteita.

Metallisia anustappeja on olemassa useita eri kokoja. Kannattaa kuitenkin olla maltillinen anustapin koon kanssa. Ensimmäiseksi anustapiksi ei kannata valita rivin kookkainta vaihtoehtoa. Muutenkin peppuleikeissä maltti on valttia oli sitten kyse sooloilusta tai sitten yhteisistä tuokioista. Joissakin eturauhaseen tarkoitetuilla leluilla on anaalin ulkopuolelle jäävä uloke, jolla voi painella myös välilihaa. Väliliha on erogeenisesti herkkä alue, joten sen painelu tulee tehdä tahdikkaasti oli stimuloitiin sitä sitten leluilla tai sormilla.

Katso metallisen peppupatruunan käyttövinkit videolta!

Metalliset seksilelut lantionpohjalihasten treenaamiseen

Metalliset seksivälineiden käyttöä lantionpohjalihasten harjoittelussa kannattaa testata. Lelujen paino antaa lisävastusta ja -tehoa harjoitteluun tehden siitä tehokkaampaa. Myös metallin luontainen viileys auttaa paikantamaan treenattavaa aluetta erinomaisesti. Metalliset dildot soveltuvat niin emättimen lihasten kuin peräaukon sulkijalihaksen toiminnan vahvistamiseen. Metalliset treenikuulat eivät siis ole parhaita peräaukon kautta tapahtuvaan lantionpohjan lihasten harjoitteluun, sillä usein niissä ei ole uloketta, kuten narua, josta ne voidaan vetää ulos. Anaalin sisäpuolelle viedään vain sellaisia välineitä, jotka eivät sujahda kokonaan sisään.

Metalliset treenikuulat ovat siis usein irralliset toisistaan ja ilman narua. Niiden ideana on se, että niitä pystyy pitämään emättimessä sisällä oman lihaskunnon turvin. Ne, jotka ovat jo edistyneet harjoittelussaan, voivat lähteä kuulat sisällä vaikka lenkille ja samalla testaamaan ja vahvistamaan lihaskuntoaan. Ennen kuin treeni on tehonnut, pelkkä seisominen pitäen samalla kuulat sisällä on jo hyvä saavutus.

Säännöllisellä lantionpohjan lihasten harjoittelulla voit auttaa lantionpohjan lihasten vahvistumista. Vahvat ja hyväkuntoiset lihakset edesauttavat virtsanpidätystä ja muuta toimintakykyä. Ne vaikuttavat  kokonaisvaltaisesti lantion alueen terveyteen. Vahvistuneet lantionpohjan lihakset voivat tehdä orgasmin voimakkaamman tuntuiseksi ja ylipäätään sen kokemisen helpommaksi. Myös erektio on yleensä voimakkaampi, kun lantionpohjan lihakset ovat kunnossa. Myös napakat lihakset voivat saada perinteisen penis-emätinyhdynnän tuntumaan molemmista osapuolista intensiivisemmältä.

Lantionpohjalihasten treenaaminen on hyväksi kaikille sukupuolille. Toisilla ne sijaitsevat emättimen ja peräaukon välissä ja toisilla taas kivesten ja peräaukon välisellä alueella. Ennen harjoittelun aloittamista on hyvä oppia tuntemaan oma lantionpohja. Yksi hyvä keino auttaa lihasten tunnistamisessa on pysäyttää virtsasuihku. Virtsasuihkun pysäyttämiseen osallistuvat juuri lantionpohjalihakset. Tai sitten voi kokeilla supistaa lantionpohjaa siten, että kivesten  tai emättimen voi tuntea kohoavan ylöspäin. Omaa lantionpohjan puristusvoimaa voi toki testata työntämällä puhtaan sormen joko emättimeen tai peräaukkoon, supistaa ja tunnustella tuntemuksia.

Lantionpohjaa voi harjoitella joko itsekseen supistaen ja rentouttaen. Hyväksi kannattaa käyttää myös harjoitteluun tarkoitettuja kuulia. Kuulilla harjoitellessa ideana on puristaa emätintä kuulien ympärillä, niin kuin niitä haluaisi liikuttaa ainoastaan emättimen lihaksistoa käyttäen. Aivan kuten kaikella muullakin koko kehon lihaskuntoharjoittelulla voidaan muokata kehoa kestävämmäksi ja voimakkaammaksi, niin yhtälailla lantionpohjalihaksistoakin. Supistus- ja rentouttaminen tapahtuu eri variaatioin riippuen sitä tuntumaa lihaksiin halutaan; voimaa, nopeutta vai kestävyyttä. Lantionpohjan treenaamisessa on erittäin tärkeää, että ne saavat myös lepoa ja rentoutumista, sillä lihakset kehittyvät levossa. Kireät lihakset voivat aiheuttaa kipuja.

Tutustu lisää muihin metallisiin seksileluihin – miten olisi vaikkapa metallinen siveysvyö, kahleet ja nänninipistimet!


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen