Penispumppu – hyödyt ja vaikutukset

Penispumppu – hyödyt ja vaikutukset

Penispumppu eli peniksen kehitin on loistava apuri voimakkaampaan erektioon. Penispumput saavat aikaan verentungoksen penikseen, eli siitin jäykistyy ja paisuu. Penis voi vaikuttaa isommalta penispumpun käytön aikana ja samalla pääset nauttimaan penispumpun kiihottavasta imusta.

Mitä hyötyä on penispumpusta?

  • Peniksen erektioherkkyys voi parantua.
  • Erektio saattaa kestää myös pitempään.
  • Penispumpulla suurennat penistä, lisää pituutta ja paksuutta. Joidenkin tutkimusten mukaan osa penispumpun säännöllisistä käyttäjistä ovat saaneet positiivisia tuloksia jopa pysyvästi.
  • Myös peniksen käyryys voi suoristua.
  • Penispumpusta voi olla apua erektiohäiriössä, mutta varsinainen erektiohäiriön parannuskeino se ei ole.
  • Pumppaamisesta voi saada seksuaalista nautintoa.

Miten penispumppu toimii?

Penispumpussa on kovamuovinen sylinteri, joka sujautetaan peniksen päälle. Sylinteriin pumpataan alipaine käsi- tai moottorikäyttöisellä pumpulla. Alipaine tehostaa peniksen verenkiertoa, jolloin erektioherkkyys voi parantua. Heikentyneessä erektiossa veri virtaa pumpatessa paisuvaiskudoksiin, mikä puolestaan helpottaa erektion saavuttamista.

Pumppaamalla saavutetun erektion saa kestämään pidempään asettamalla penisrenkaan sylinterin alaosaan ennen pumppaamista ja ujuttamalla renkaan pumppaamisen jälkeen peniksen juureen. Tällöin veri pysyy kauemmin paisuvaiskudoksissa.

Pumppaamisen hetkelliset vaikutukset näkyvät heti, kun penis turpoaa pumpun sisällä. Mahdolliset pitkäaikaiset vaikutukset näkyvät tutkimuksien mukaan aikaisintaan puolen vuoden kuluttua päivittäisen pumppaamisen aloittamisesta. Useimmissa penispumpuissa on myös mitta-asteikko, josta voi helposti seurata kehitystä.  Liukuvoiteen avulla penispumpun käyttö tuntuu vieläkin nautinnollisemmalta.

Valitse itsellesi sopiva penispumppu laadukkaasta valikoimastamme!


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen