Seksin apuvälineet lisäävät mukavuutta – myös sairauksissa ja vammoissa

Seksin apuvälineet lisäävät mukavuutta – myös sairauksissa ja vammoissa

Seksin apuvälineet ja eri asentojen kokeilu voivat lisätä mukavuutta ja tuoda kaivattua vaihtelua lemmenleikkeihin. Joskus seksiin kaipaa hieman lisävääntöä tai -tukea, varsinkin silloin, kun sitä harrastetaan fyysisesti vaativammissa asennoissa. Asentotuet säästävät seksin harrastajan voimia ja helpottavat täydelliseen asentoon pääsemistä ilman ennenaikaista puutumista ja väsymistä. Ne voivat olla myös apuna fantasioiden toteuttamisessa tai virikkeitä laajentaa seksuaalisen nautinnon rajoja.

Seksuaaliset tarpeet ja niiden toteuttaminen ovat kaikkien perusoikeus.

Ota tästä talteen vinkit apuvälineiden kokeiluun.

Asentotuet ja -valjaat seksin apuvälineinä

Asentotuet ja -valjaat ovat oiva apu silloin, kun seksiä harrastaa asennoissa, joissa täytyy kannatella omaa tai kumppanin painoa. Seksin apuvälineillä ja asentotuilla voi perinteisistä seksiasennoista tulla intensiivisempi kokemus, sillä niiden antaman tuen ansioista penis pääsee penetroitumaan syvemmälle sellaisissa kulmissa, jotka eivät muuten olisi mahdollisia.

Esimerkiksi nainen joka tavoittelee orgasmia yhdynnässä, voi asentotuilla vaikuttaa siihen, missä kulmassa mies osuu klitorikseen. Yhdynnässä saatu orgasmi usein vaatii klitoriksen samanaikaisen kiihottamisen. Lisäksi G-pisteen stimulointi ei yleensä saa tarpeeksi huomiota, jos sitä tavoittelee perinteisin menoin, kuten lähetyssaarnaaja-asennossa.

Perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa tukivaljaat auttavat alla olevaa säätelemään jalkojen asentoa itse ilman kumppanin tukea. Valjaat myös kannattelevat jalkoja, minkä ansiosta asentoa ei joudu vaihtamaan jalkojen puutumisen ja väsymisen vuoksi. Valjaissa nilkkoihin kiinnitettävät siteet kiertävät niskan taakse tulevan pehmustetun niskatuen kautta ja asentoa säädellään käsissä pidettävistä remmeistä.

Yksinkertaisemmissa asentotuissa on pelkät nilkkaremmit, joiden etäisyyttä toisistaan voi helposti säätää vaikka kesken kiihkeimpien leikkien.

Takaapäin tapahtuvaan yhdyntään on omat tukivaljaat, joiden avulla penetroitumaan pääsee syvemmälle ja tehokkaammin ja vastaanottava osapuoli voi vaihtaa yhdyntäkulmaa tuntemuksiensa mukaan. Alavatsan alta kulkeva remmi aiheuttaa painetta naisen G-pisteen alueelle, joten yhdyntä voi olla tavallista nautinnollisempi. Remmiä vetämällä voi säädellä, kuinka tiukasti ja voimakkaasti kumppaninsa ottaa takaapäin.

Lähetyssaarnaaja-asennossa hihnan voi vetää päällä olevan pakaroiden päältä, jolloin tahtia saa kiihdytettyä, jos siltä tuntuu. Mikään ei estä kokeilemasta valjasta muissa asennoissa. Vain mielikuvitus on rajana.

Seksituolit

Seksiin tarkoitetut tuolit ja penkit voivat saada yhdynnän tuntumaan paremmalta. Tai sitten mahdollistaa yhdynnän joka ilman tuolia ei ylipäätään onnistuisi. Tuolien avulla asento kohoaa niin, että penis penetroituu paremmassa kulmassa emättimen sisään. Tuoleja ja penkkejä voi käyttää monin eri tavoin ja eri asennot saavat tukevan apuvälineen. Ne ovat erinomaisia yhdynnässä, mutta soveltuvat kaikenlaiseen seksiin. Erityisesti silloin, jos kehossa on kipuja tai kehon liikkumiseen liittyvää pulmaa, on seksituoli mitä mainioin avun antaja.

Seksikeinut

Seksikeinut voivat olla asennon parantamista varten tai osa kahlitsemis- ja sidontaleikkejä.

Seksikeinussa myös fistaus voi onnistua paremmin, mikäli keho on rennosti fistaukselle suotuisassa asennossa. Lisäksi seksikeinua kannattaa kokeilla suuseksissä.

Ennen keinujen, tukien ja valjaiden käyttöä –  huomio turvallisuuteen ja käyttöohjeiden noudattamiseen!

Välineet apuna sairauksissa ja vammoissa

Seksuaaliset tarpeet ja niiden toteuttaminen ovat kaikkien perusoikeus. Mikään vamma tai sairaus ei poista kenenkään oikeutta seksuaalisuuteen. Jokaisella on oikeus saada tietoa omasta kehostaaan ja saada tukea sille, että inhimillinen seksuaalisuus on voimavara. Seksuaalisuus on jokaisen yksilöllinen kokemus ja se kehittyy ja muuttuu tarpeineen koko elämänkaaremme aikana.

Ihmisen keho sen kaikista ominaisuuksista huolimatta, on arvokas. Jokaisen ihmisen myönteisen minäkuvan kannalta on hyvä ja tarpeellista, että itseä ei häpeä, saatikka koe kielteiseksi mitään osaa itsessään. On myös tärkeää, että ihminen saa tuntea vapauden toteuttaa seksuaalisuuttaan sillä tavoin kuin se itselle sopii. Ei kuitenkaan niin, että se vahingoittaisi toista tai olisi itselle vieraalta tuntuva asia.

Jotta seksin harrastaminen olisi mukavaa ja toteutettavissa, voi asentoa tukevilla välineillä olla suuri apu toiminnallisissa seksiongelmissa.

  • liikuntaesteet
  • lihasjäykkyydet ja -heikkoudet
  • kehon virheasennot voivat olla syitä turvautua asentotukien käyttöön käytännöllisistä syistä.

Asentotuet voivat helpottaa yhdyntää tai tehdä yhdynnästä nautinnollisen kokemuksen. Myös moni muukin seksitapa voi olla helpompaa asentotukien ansiosta. Seksi on siis muutakin kuin yhdyntää.

Seksi voi lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja poistaa stressiä.  Jos on jotain keinoa, jolla seksistä saatavasta mielihyvästä voisi nauttia, se kannattaa ottaa käyttöön.


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen