Masturbointivinkit naiselle orgasmin saavuttamiseen

Masturbointivinkit naiselle orgasmin saavuttamiseen

Tutustu itsetyydytykseen, sen moniin hyötyihin ja hyödynnä kokoamamme masturbointivinkit.

Masturbointi on hyvä ja turvallinen tapa saada seksuaalista nautintoa omaan tahtiin itselle sopivimmalla tavalla. Lisäksi masturboiminen on terveellistä ja edistää näin kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia:

  • laittaa mielihyvähormonit hyrräämään
  • rentouttaa
  • poistaa stressiä
  • voi lievittää kipuja, esim. apua kuukautiskipuihin
  • auttaa nukahtamaan
  • vahvistaa lantionpohjan lihaksistoa. Hyvällä lantionpohjalla on positiivisia vaikutuksia: estää virtsankarkailua ja vahvistaa nautintoa seksissä.
  • limakalvot voivat pysyä paremmassa kunnossa, kun hormonitasapainon heitellessä limakalvot kuivuvat
  • tutustuttaa omaan kehoon ja nautintoon, kehotietoisuus hahmottaa paremmin, mitä toivoo seksikumppaneilta yhteisessä seksissä
  • myönteinen kehonkuva voi vahvistua, kun omasta kehosta kokee mielihyvää
  • saattaapa säännöllinen sooloseksin harrastaminen auttaa seksuaalisen halun ylläpitämisessäkin paremmin.

Orgasmi tapahtuu aivoissa ja sen voi kokea ilman fyysistä koskettamistakin.

Itsetyydytys ei sovi pelkästään vain yhteen elämänvaiheeseen tai ikäkauteen, vaan omasta kehosta saa nauttia jokainen viimeiseen hengenvetoon saakka. Sooloseksiä tehdään vain itseä varten ja se on pelkästään oman nautinnon hakemista. Joskus toki, jos luvan saa, voi kumppanin masturboinnin sivusta seuraaminen olla enemmän kuin kiihottavaa.

Vinkkejä masturbointiin – löydä sinulle sopiva tapa

Kaikki tavat masturboida eivät sovi automaattisesti kaikille, niin kuin ei kaikenlainen yhdessä tehtävä seksikään. Sooloseksi ei ole yhdynnän korvaamista, vaan seksiä siinä missä yhdyntäkin. Jotkut oppivat tyydyttämään itseään jo hyvin nuorena ja pitävät sitä osana oman seksuaalisuuden toteuttamista. Sooloseksiä ei ole pakko harrastaa, vaan jokainen voi tutustua kehoonsa juuri sillä tavalla ja siinä tahdissa kuin itselle parhaiten sopii.

Tässä vinkkejä omaan kivaan:

  • Erilaisten seksivälineiden kokeileminen. Lelut tuovat vaihtelua ja maustavat sooloilua.
  • Mikäli käytät omia käsiä, huomioi, että sormet ovat puhtaat ja kynnet ovat lyhyet.
  • Genitaalialueen iho on herkkää, joten hyvä hygienia ja ihon pysyminen ehjänä on tärkeää.
  • Kosketustapaa kannattaa vaihdella. Kokeile kevyttä kosketusta ja vastaavasti intensiivisempää painelua tai tee sormillasi tärinää. Joskus kevyt, ehkä kauemmin kestävä sormettaminen voi saada aikaan voimakkaan orgasmin.
  • Myös asentoja kannattaa vaihdella, sillä rentoutuminen jossain toisessa asennossa voi olla helpompaa kuin toisessa.
  • Fantasioi
  • Stimuloi klitorista. Klitoriksen pään kiihottaminen on yleisin tapa saada orgasmi.
  • Löydä herkät, mielihyvää tuottavat nautintopisteet:

Ehkä kuuluisin nautintonappula on G-piste, joka löytyy vaginan sisältä, tarkalleen ottaen sen etuseinämästä. Yleensä alue tuntuu röpelöiseltä ja on noin kolikon kokoinen alue. Se yleensä herää oloon, kun sitä painelee ja tekee sormella ”tule tänne” -liikettä. Sen stimulointi voi saada aikaan voimakkaan orgasmin.

Läheltä kohdunkaulaa löytyy A-piste, jonka koskettaminen voi tuntua myös hyvältä. Mielihyvän löytäminen A-pisteen kautta voi vaatia kärsivällistä ja pitkäjänteistä harjoittelua, sillä kivun ja nautinnon raja tässä pisteessä voi olla häilyvää.

Virtsa-aukon läheisyydestä löytyy U-piste, minkä vuoksi klitoriksen alapuolen ja emättimen suuaukon hyväily voi voimistaa nautinnon tuntua.

  • Älä unohda muita erogeenisiä alueita. Rintojen ja nännien  koskettaminen voi lisätä kiihottumista. Kokeile silittää vatsaa, niskaa, sisäreisiä
  • Masturbointi peräaukon puolella voi olla erittäin miellyttävää ja tuoda uudenlaista, ennen kokematonta nautintoa.

Näitä seksileluja kannattaa kokeilla masturboidessa

Naisen masturbointi seksileluilla voi olla hauskempaa ja monipuolisempaa, kun on kättä pidempää. Klassikkoseksileluihin lukeutuvat dildot ja vibraattorit, joita löytyykin laaja valikoima.

G-pisteen stimulointiin voi tutustua paremmin esimerkiksi käyrällä dildolla

tai vibraattorilla.

Ehdottomasti testaamisen arvoisia ovat klitoriskiihottimet, joita löytyy  joko värinällä tai imuominaisuudella. Joissakin vibraattoreissa on ulokkeita, jotka stimuloivat yhtä aikaa niin vaginaa kuin klitorista. Paineaalloilla toimivat vibraattorit ovat valtavan suosittuja. Ne tarjoavat uudenlaisia nautintotuntemuksia, voimakkaampia orgasmeja jopa kerta toisensa jälkeen. Lisäksi “klitorisimurista” ovat hyötyneet naiset, joilla on vaikeuksia orgasmin saamisessa.

Näiden lisäksi löytyy erilaisia geishakuulia, anustappeja ja –helmiä, nänninipistimiä ja pumppujakin – listaa voisi jatkaa pitkälle!

Vinkki:
Orgasmi voi tuntua voimakkaalta, jos anaalitapin laittaa peräaukkoon siksi ajaksi, kun stimuloi klitorista tai G-pistettä. Peräaukon lihakset ovat yhteydessä sukuelimiin, minkä vuoksi paineen tuntu pepussa voi voimistaa orgasmia.

Liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa, vaikka luonnollista kostumista tapahtuisikin. Se voi olla seksileluvarastosi ensimmäinen ikinä tekemäsi seksin apuvälinehankinta. Klitoris, terska ja intiimialueiden limakalvot nauttivat kosketuksesta enemmän kosteina. Kuivien limakalvojen hyväily voi olla kaukana nautinnosta. Lisäkosteutettuna limakalvot säästyvät ikävältä hankaukselta paremmin.

Liukuvoiteena voi käyttää öljy-, vesi- tai silikonipohjaisia liukuvoiteita, jos itsetyydyttää sormien avulla. Vesipohjainen liukuvoide sopii hyvin, jos käytössä on seksileluja. Jos käytät kondomia, kuten esimerkiksi dildojen kanssa, on hyvä valita silikoni – tai vesipohjainen liukuvoide. Öljypohjainen voi haurastuttaa kondomin pintaa.

Masturbointiin sopivimmat lelut löytyvät vain kokeilemalla!

Faktoja naisen orgasmista

Jokainen nainen on oman orgasminsa paras asiantuntija. Miellyttävin tapa, jolla itseään tyydyttää, on jokaiselle yksilöllinen. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa koskettaa tai kiihottua. Myös jokainen itsetyydytyskerta voi olla erilainen edelliseen nähden niin orgasmiltaan tai tavalla, jolla sen saavuttaa. Orgasmin kokemiseen vaikuttaa paljon se, millaiseksi olonsa kokee. Onkin tutkittu, että orgasmi tapahtuu aivoissa ja sen voi kokea ilman fyysistä koskettamistakin. On siis mahdollista, että matka orgasmiin lopahtaa kesken kaiken, jos huolet pyrkivät mieleen. Sillä on siis paljon merkitystä, millaisin mielikuviin ja fantasioihin sooloseksinsä pukee.

Naisen orgasmille on tyypillistä, että se voi kestää useita sekunteja, joskus jopa kymmeniä. Orgasmi saa kehossa aikaa reaktioita, joihin tyypillisesti kuuluvat sykkeen ja verenpaineen nousu ja tahdosta riippumattomia lihassupistuksia. Kiihottuessa klitoris ja häpyhuulet turpoavat ja tummentuvat pakkautuvasta verestä. Kaikki orgasmin jälkeiset kehon reaktiot palautuvat takaisin normaalin tilaan jokaisella yksilöllisesti. On myös mahdollista, että nainen pystyy saamaan perättäisiä orgasmeja lyhyen ajan sisällä. Edellisestä orgasmista palautuminen on yksilöllistä ja tapauskohtaista sekin.

Orgasmia ja perättäisiä orgasmeja ei kannata kuitenkaan jahdata suoristuskeskeisesti. Joskus orgasmi voi olla voimakkaampi ja sen saavuttaa helpommin, joskus taas se on heikompi ja vaikeammin saavutettavissa. Tapoja, joilla orgasmin saavuttaa ei ole tarpeen laittaa paremmuusjärjestykseen tai arvottaa sen saamistapaa.


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen