Sooloseksi on terveellistä!

Sooloseksi on terveellistä!

Sooloseksi on paras tapa tutustua omaan kehoonsa ja kokeilla mikä tuntuu itsestä hyvältä. Kun tietää omat parhaat paikkansa, voi niistä kertoa myös kumppanille. Oma keho ei saisi olla omistajalleen mysteeri. Toiset tuntevat kotinsa kauttaaltaan, mutta miten on oman kropan laita? Tiedätkö millainen kosketus on omalle kehollesi nautinnollisin?

Vaginan ja peniksen koskettelun lisäksi voi kokeilla hyväillä myös esimerkiksi rintojen ja peräaukon seutua. Sukupuolielimet eivät ole ainoa erogeeninen alue ihmiskehossa. Itse itseään koskettelemalla voi saada seksuaalista nautintoa samalla tavalla, kuten kumppaninkin kanssa.

Orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla niin naisilla kuin miehilläkin.

Sooloseksiin on mahdollisuus kaikilla, joten se on mainio tapa huolehtia omista seksuaalisista tarpeista. Jokainen on itse paras asiantuntija oman orgasminsa saavuttamisessa. Loppupeleissä edes oma kumppani ei välttämättä voi koskaan tuntea toisen kehoa niin tarkasti, kuin sen itse tuntee. Pahimmassa puutteessa ei auta aina valittaa, vaan ottaa vastuu omasta orgasmista joko käsien tai seksilelujen avulla.

Sooloseksin terveyshyödyt

Orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla niin naisilla kuin miehilläkin. Sooloseksi auttaa ehkäisemään monia terveysongelmia.

  • 20-30 -vuotiaiden miesten säännöllisen masturboinnin on todettu ehkäisevän tehokkaasti eturauhassyöpää. Säännölliset siemensyöksyt huuhtovat eturauhastiehyistä syöpää aiheuttavia karsinogeenejä, joka puolestaan vähentää syövän riskiä.
  • Naisten itsetyydytys pitää puolestaan lantion pohjan lihakset kunnossa ja auttaa ehkäisemään virtsankarkailua.
  • Myös emättimen kuivuus voi pysyä kurissa säännöllisellä itsetyydytyksellä, kun paikat kostuvat luonnollisesti useammin.
  • Iän karttuessa itsetyydytys hillitsee vaginan lyhentymistä ja stimuloi emättimessä olevia hermopäätteitä, jolloin verikin kiertää alapäässä reippaammin.
  • Itsetyydytys on terveysliikuntaa siinä missä esimerkiksi uiminen tai lenkkeilykin.
  • Sooloseksin harrastaminen ja orgasmin saaminen lievittää stressiä,
  • kohentaa mielialaa ja voi auttaa myös masennuksen hoidossa, mikäli mielihaluja seksiin löytyy.
  • Sooloillessa ei ole myöskään vaaraa seuraavan aamun morkkiksesta, joten itsetyydytys on keholle ja mielelle positiivinen hyvänolon kokemus, joka näkyy myös tyytyväisestä olemuksesta.

BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen