Latex-asut

Latex-asut

Latex-asut  ovat upeita kaiken kokoisilla ja muotoisilla kehoilla. Lateksi on luonnonkumia, josta valmistetaan myös osa kondomeista. Näin ollen lateksista valmistetut vaatteet ovat kuin second skin – täydellisesti kehon linjoihin mukautuva ja vielä kohottava, tiivistävä sekä siluettia kauniisti pehmentävä.

Latex-asuista nauttivan ei tarvitse omata latex-fetissiä, vaan käyttäjä voi vain pitää materiaalin ulkonäöstä. Sitä voi käyttää omaksi ilokseen, seksileikkeihin, viettelyyn, kuvauksiin ja jotkut pukevat pälleen kumiasuja erilaisiin tapahtumiin.
Latex -asuja on käytetty esimerkiksi musiikkivideoilla ja elokuvissa.  Osa julkkiksista on myös ihastunut lateksin ominaisuuksiin ja he ovatkin näyttäytyneet julkisissa tilaisuuksissa latex-asuissa.

Kumista tehdään monenlaisia vaatteita. Latex housut, latex mekot ja latex catsuitit ovat vain pieni osa kumivaatteiden maailmaa.

Latex asuissa erityistä on myös niiden kiilto. Vaatteet ovat myytynä aina kiillottamattomia ja mattapintaisia, eli pukemisen jälkeen vaate kiillotetaan esimerkiksi silikoniliukuvoiteella tai lateksin kiillotusaineella. Asut ovat erittäin näyttäviä ja niiden tuntu on monien mielestä miellyttävä.

Ennen ostopäätöstä on tärkeää perehtyä latex -asujen hoitoon, pukemiseen ja säilytykseen. Kumi on luonnon materiaali, joka voi hajota, haurastua ja värjäytyä, joten on tärkeää tutustua varoituksiin, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Jos pidät hyvin huolta kumivaatteestasi, siitä on iloa pitkään.

Latex -asut eivät sovi kumiallergisille! Vaikka olisit käyttänyt kondomeja ilman oireita, on erittäin tärkeää suorittaa allergiatesti, esimerkiksi leikkaamalla kumihanskasta paloja ja asettamalla niitä ihoa vasten, vaatteen alle (esimerkiksi sukkaan tai vyötärönauhan alle), kahdeksi tunniksi. Tämän jälkeen tarkista, onko iho ärtynyt.

Kumivaatteen on oltava oikean kokoinen kerralla, sillä sen sovittaminen tekee siitä myyntikelvottoman. Noudata siis annettuja ohjeita ja jos olet yhtään epävarma, kysy rohkeasti asiakaspalvelusta apua oikean koon valintaan.

Lateksi asuja on erittäin haastavaa pukea ja riisua, sillä materiaali ei luista iholla. Tähän tarvitaan joko talkkia, liukuvoidetta tai tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Sen lisäksi materiaali voi hajota helposti prosessissa, joten pukeminen ja riisuminen on tehtävä varoen. Hanki mielellään ensimmäiselle kokeilukerralle mukaan kumppanisi tai ystäväsi, sillä kumin kireys voi yllättää ja aiheuttaa ahdistusta. Kannattaa aloittaa helpoilla vaatteilla, kuten latex hameella, pikkuhousuilla, latex käsineillä tai latex sukilla. Etenkin pään yli vedettävien vaatteiden kanssa on hyvä olla kaveri mukana, sillä jos takerrut vaate kasvoillasi, syntyy tukehtumisvaara.

Käytön jälkeen latex-vaate on äärimmäisen tärkeää pestä, sillä kumi ei hengitä ja tulet väistämättä hikoilemaan siinä, eli latex vaatteeseen jää bakteereja. Sen lisäksi hiki voi värjätä vaatteen ja haurastuttaa sitä. Pesun jälkeen vaatteen tulee antaa kuivua kunnolla molemmin puolin, sillä kosteus vahingoittaa materiaalia.

Latex-asujen osto-opas

Yleissääntönä on, että kumivaatteen tulee olla muutaman senttimetrin pienempi kuin omat mittasi, jotta asu istuisi hyvin. Mittaa itsesi huolellisesti ja mieluiten kahdesti, jopa kolmesti. Jos lateksivaate on liian pieni, se repeää ja jos se on liian iso, se ei tosiaankaan imartele. Kumiasujen koot on suunniteltu ottamaan huomioon niiden venyvyys. Näin ollen koko 36 vastaa kokoa 36, vaikka onkin siis ensisilmäyksellä pienempi kuin tavalliset vaatteesi.

Ole aina yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli olet yhtään epävarma. Autamme sinua valitsemaan sopivan koon.

Muista tehdä lateksiallergiatesti ja aloita kumiasuihin tutustuminen pienillä, helpoilla vaatteilla!

Kun ostat ensimmäisiä lateksiasujasi, kannattaa ostaa samalla talkkia tai silikoniliukuvoidetta, jotta vaatteen pukeminen on mahdollista. Tietyillä merkeillä on myös omia, juuri tähän tarkoitukseen soveltuvia tuotteita.

Pukiessasi asua, älä pidä koruja tai kelloja. Muista varoa kaikkia teräviä reunoja ja varo omia kynsiäsi! Kumi repeää erittäin helposti, joten pukeminen on tehtävä rauhassa ja huolellisesti, hieman samaan tapaan kuin ohuet sukkahousut.

Lämpötilalla on myös merkitys lateksiasujen kanssa. Liian kylmässä (n. -20) kumi menee rikki, kun sitä venytetään. Samoin liika kuumuus vaikuttaa kumiin negatiivisesti (esimerkiksi kuuma, ilmastoimaton auto auringossa).

Suunnittele etukäteen, miten puet vaatteen päällesi, kuten esimerkiksi ylä- vai alakautta. Jos puet vaatteen pääsi yli, suosittelemme talkin käyttöä pukemiseen, sillä liukuvoide voi olla ikävä lisä hiuksissa.

  • Peseydy, kuivaa itsesi huolellisesti ja unohda alusvaatteet. Pienimmätkin stringit erottuvat hyvin selvästi lateksin alta!
  • Jos pukeminen tuntuu hankalalta, kannattaa odottaa hetki (n. 10min) lateksin lämpeämistä.
  • Pukemiseen voit käyttää talkkia (varmista, että kyseessä on puhdas, hajustamaton talkki), silikoniliukuvoidetta tai erityisesti lateksille suunniteltuja tuotteita, kuten Pjur Cult Dressing Aid.
  • Talkki: sirottele talkkia vaatteen sisäpuolelle. Voit kääntää vaatteen nurinpäin levittämisen helpottamiseksi. Varaudu sotkuun!
  • Liukuvoide: levitä latexvaatteen sisäpinnalle. Voit levittää vaatteen lisäksi liukuvoiteen myös omaan kehoosi pukemista varten.
  • Pue vaate edeten hitaasti, sentti kerrallaan. Älä revi tai nipistä! Yleisin syy lateksin hajoamiselle on materiaalin liiallinen venytys liian ajoissa tai kynsillä puhkaisu.
  • Varaudu hikoiluun! Vaate tuntuu kireältä, mutta kireys helpottaa aavistuksen, kun kumi lämpenee.

Mikäli käytät tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita, noudata tuotteen käyttöohjeita huolellisesti.

Noudata varovaisuutta myös riisuessasi kumivaatetta!

Saatuasi kumivaatteen päällesi, on kiillottamisen aika. Monen mielestä kumin kiillottaminen on erittäin eroottista. Jos materiaalin ulkopuolelle on jäänyt reilusti talkkia pukemisesta, voit pyyhkäistä kevyesti sitä pois pehmeällä kangaspalalla. Kiillota tämän jälkeen silikoniliukuvoiteella tai lateksin kiillotukseen suunnitelluilla tuotteilla, kuten Pjur Cult Ultra Shine.

Jos lähdet ulos asussasi, kannattaa ottaa kiillotusaine mukaan. Muista, että kiillotusaine ei imeydy lateksiin, joten se leviää kaikkialle ympärillesi: pinnoille, tekstiileille, muiden ihmisten vaatteisiin ja huonekaluihin. Vaikka auringonvalo haurastuttaa lateksia ja haalistuttaa väriä, voit kuitenkin hyvin poistua kotoasi vaate päällä. Vaaditaan pidempää altistumista auringonvalolle, joten ulkona liikkuminen käy hyvin, kunhan auringossa ei vietetä turhaan aikaa.

Latex-vaatteen peseminen käytön jälkeen on erittäin tärkeää, jotta vaatteesi ei mene pilalle. Kumi ei hengitä lainkaan, joten materiaaliin jää väkisinkin hikeä ja bakteereja. Sen lisäksi hiki ja kosteus voivat pilata vaatteesi, jos jätät sen pesemättä.

Täytä astia kädenlämpöisellä vedellä. Kylpyammekin sopii hyvin, kunhan pystyt välttämään kontaktia metalliin. Voit laittaa pesuveden sekaan lateksille tarkoitettua pesuainetta. Huljuttele vaatetta huolellisesti vedessä, älä hankaa!
Mikäli käytät lateksille tarkoitettua pesuainetta, noudata tuotteen käyttöohjeita. Huuhtele vaate erittäin huolellisesti pesun jälkeen.

Laita vaate puu- tai muovihenkariin (Huom! Ei metallista henkaria eikä metalliosia!) ja jätä kuivumaan esimerkiksi suihkuun tai laita alle pyyhe valumaveden vuoksi. Vaatteen tulee kuivua kunnolla, ilmavasti molemmin puolin, joten ulkopinnan kuivuttua käännä vaate nurinpäin. Jos haluat, voit pyyhkiä enimmät vedet pehmeällä pyyhkeellä tai laittaa vaatteen kuivumaan pyyhkeen päälle levitettynä. Älä hankaa materiaalia!

Vaatteen pesun jälkeen pese itsesi, kumin haju voi tarttua ihoon ja hiki, talkki tai liukuvoide on hyvä huuhtoa pois iholta.

Kun vaatteesi on varmasti kuivunut hyvin, sirottele siihen talkkia säilyvyyden takaamiseksi. Vaatteen sisäpuolen talkitseminen riittää. Talkki myös ehkäisee vaatteen tarttumista itseensä, joten se pysyy ilmavana. Jos levität talkkia myös ulkopintaan, se ei tartu mahdollisesti vieressä oleviin kumivaatteisiin. Jos vaatteessa on esimerkiksi metallinapit, kannattaa ne teipata piiloon maalarinteipillä, jolloin nappi ei vahingossakaan pääse koskettamaan materiaalin pintaa säilytyksen aikana.

Säilytä vaate ilmavasti, pimeässä ja kuivassa, mieluiten niin ettei se kosketa muita vaatteita. Käytä puista tai muovista henkaria. Vaatteen voi laittaa mustaan pukupussiin (muista tarkistaa metalliosat) tai suojata sen mustalla muovipussilla.

  • Hiki, nikotiini, öljyt, rasvat, hajuvedet, meikki ja metallit värjäävät ja haurastuttavat lateksia. Vältä kolikoiden käsittelyä, sillä sekin aiheuttaa riskin vaatteen värjäytymiselle.
  • Auringonvalo haalistaa värejä ja haurastuttaa kumia.
  • Kuumalle altistuminen sulattaa vaatteesi, esimerkiksi kuuma patteri tai kynttilä.
  • Kosteus voi pilata vaatteesi, äläkä mene lateksiasussa uimaan – kloori tuhoaa kumin.
  • Väri voi haihtua korkeassa uv -valossa.

BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen