Tietoa limakalvojen hoidosta syöpähoitojen aikana

Tietoa limakalvojen hoidosta syöpähoitojen aikana

“Intiimialueiden limakalvoja on hyvä hoitaa aina 30 ikävuodesta eteenpäin, käyttämällä sille alueelle tarkoitettuja ja dermatologisesti testattuja tuotteita. Seksuaalineuvonnassa olen havainnut että useat apteekin tuotteet aiheuttavat erityisesti syövän hoidon aikana limakalvoille kutinaa. Pjurin liukuvoide on ollut monelle sopivampi ratkaisu ja tästä syystä suosittelenkin limakalvojen hoitoon intiimialueilla, Pjur Original Bodyglidea. Se suojaa ja hoitaa samanaikaisesti.

Syövän hoidossa käytetään useita erilaisia solunsalpaajia, jotka vaikuttavat keskenään eri tavoin. Tavallisinta on antaa usean eri solunsalpaajalääkkeen yhdistelmähoitoa.

Koska solunsalpaajat vaikuttavat jakautuviin soluihin, monet haittavaikutukset kohdistuvat nopeasti uudistuviin kudoksiin, kuten hiuksiin, luuytimeen ja limakalvoihin. Vaikutusten laatu ja voimakkuus riippuvat käytetyistä lääkeaineista, annoksista, potilaan yleiskunnosta ja kehon reagoinnista lääkitykseen. Syöpä ja sen hoidot voivat vaikuttaa seksuaalisuuteen monella tapaa. Limakalvojen kuivuus on vain yksi näistä monista vaikutuksista.”

– Satu Söderström, Seksologi


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen