Peppuseksi ja sen salaisuudet

Peppuseksi ja sen salaisuudet

Moni on törmännyt siihen jossain muodossa. Joku on harrastanut, toiselle on ehdotettu, toista ahdistaa jo pelkkä ajatus. Peppuseksin perusteisiin perehtymällä voi hälventää ennakkoluuloja ja pelkoja, mutta myös kerryttää peppuseksitaitojaan. Kun perustiedot ovat hallussa, voi aloittaa kokeilun ja välttyä kauhukokemuksilta, joita välillä kuulee kerrottavan.

Peppuseksi – Historian havinaa

Mainintoja ja kuvauksia anaaliseksistä on jo Antiikin Kreikan ja Rooman ajoilta, jolloin miesten välinen seksuaalinen kanssakäyminen oli jokseenkin yleistä. Keskiajalta lähtien anaaliseksi on ollut länsimaissa tabu, mutta jossain määrin sitä on esiintynyt silti homo- ja heterosuhteissa.

Yleensä anaaliseksin on kieltänyt uskonto, mutta poikkeuksiakin on. Esimerkiksi eräässä juutalaisten toorassa todetaan epäsuorasti, että aviomies saa olla aviovaimonsa kanssa sellaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä, kuin itse haluaa. Toisaalta anaaliseksiä on harrastettu heterosuhteissa raskauden ehkäisemiseksi, tai jopa naisen neitsyyden säilyttämiseksi.

Nykyaikana peppuseksiä ei voi pitää enää kovin suurena tabuna länsimaisessa maailmassa. Anaaliseksin suosion kasvun voi selittää suvaitsevaisuuden lisääntymisellä, mutta myös pornon arkipäiväistymisellä. Toisaalta peppuseksin suosion kasvua selittää myös tutkimustieto, jonka mukaan sekä nainen että mies voivat nauttia fysiologiansa puolesta anaaliseksistä.

Pepun kahdenlaiset lihakset

Peräaukon alueella sijaitsee paljon tuntohermoja, joten sen koskettelu voi jo itsessään kiihottaa. Itse peräaukko alkaa kolmesenttisellä kanavalla, jossa on uloimpana tahdonalainen rengaslihas, jonka liikkeitä pystyy itse kontrolloimaan. Sisempänä kanavassa sijaitsee tahdosta riippumattoman hermoston alainen rengaslihas, jonka liikkeitä ei pysty tietoisesti juurikaan säätelemään.

Peppuseksissä olennainen rentous on yhteydessä juuri sisempään rengaslihakseen, sillä jännitys ja pelko saavat lihaksen supistumaan voimakkaasti, kun taas rento mielentila pitää sisemmän rengaslihaksenkin rentona. Siksi anaaliseksissä ei pysty teeskentelemään samassa määrin, kuin tavallisessa yhdynnässä. Jos teeskentelee vain toista miellyttääkseen, sisempi rengaslihas pysyy jännittyneenä ja yhdyntä voi olla kivuliasta ja hankalaa.

Kriittisin alue peräaukossa on juuri ensimmäiset kolme senttiä, jossa tuntohermot sijaitsevat. Kovin syvää penetraatiota ei välttämättä edes tarvitse, sillä ensimmäisten kolmen sentin jälkeen peräsuoli on tunnoton lihasputki.


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen