Ideoita sähköleikkeihin

Ideoita sähköleikkeihin

Kun stimulaatiolaitteen käyttöperiaatteet ovat hallussa, voit siirtyä kokeilemaan sähköä yksin tai yhdessä. Elektrodeja voi asetella mieleisiinsä paikkoihin, mutta kannattaa kokeilla myös seuraavia vinkkejä.

Stimulointia yhdessä

Sähköinen stimulaatio on kutkuttava lisä esileikeissä. Lätkämalliset elektrodit voidaan kiinnittää molemmille yhtä aikaa esimerkiksi siten, että molemmille tulee kaksi lätkää, joista toinen kiinnitetään rintaan ja toinen reiteen. (Huomaa kuitenkin, että useampaa, kuin yhtä lätkää ei saa laittaa rintaan samanaikaisesti.) Kun molemmat ovat kytkettynä laitteeseen, voi impulssien voimakkuutta alkaa pikkuhiljaa nostamaan sellaiselle tasolle, joka tuntuu molemmista miellyttävältä. Samalla voi vaikkapa hyväillä toista tai vain nauttia kutittelevasta ja kiihottavasta tunteesta, jonka impulssit saavat aikaan.

Sähköä miehelle

Kiinnitä elektrodit peniksen molemmille puolille siten, että yksi elektrodipari tulee terskan oikealle ja vasemmalle puolelle ja toinen pari peniksen varteen. Useimpien mielestä näin aseteltuna sähköinen stimulaatio tuntuu intensiivisimmältä, sillä sähköjännite kulkee terskasta peniksen juurta kohti.

Toinen kokeilemisen arvoinen vaihtoehto on asetella kaksi elektrodia pakaroihin ja kaksi jäljelle jäävää penikseen.

Kokeilemalla selviää, mikä on juuri sinulle sopiva elektrodien paikka, samoin kuin sopiva impulssien voimakkuus ja laatu. Aloita kokeilu istuen tai makuulla ja nosta impulssien säätöjä hiljalleen, jotta löydät juuri itseäsi parhaiten stimuloivat säädöt.

Ei kannata yllättyä, jos erektio lopahtaa kesken sähköisen stimulaation, vaikka kiihotustila pysyisi samana. Stimulaatio voi vaikuttaa erektiota heikentävästi, mutta avuksi voi ottaa penisrenkaan tai oman mielikuvituksen erektion säilyttämiseksi. Joskus sähköinen stimulaatio voi myös aiheuttaa siemensyöksyn ilman orgasmia.

Sähköä naiselle

Naiselle hyviä elektrodien asettelupaikkoja ovat lantionpohja ja häpyhuulet. Ensimmäisissä kokeiluissa elektrodit voi kokeilla sijoittaa siten, että molempiin sisäreisiin tulee yksi elektrodi, kolmas häpyhuuliin ja viimeinen elektrodi välilihaan. Stimulointi kannattaa aloittaa pienillä säädöillä, sillä vaginan alue on erittäin herkkä kaikenlaisille tuntoaistimuksille, myös kivulle.

Stimuloinnin aikana voi halutessaan olla yhdynnässä tai käyttää vaikkapa tavallista vibraattoria, mikäli kaipaa lisäkiihotusta. Lisää jännitystä stimulaatioon saa antamalla kontrolliyksikön kumppanin käytettäväksi. Lätkämallisten elektrodien lisäksi voi olla kokeilemisen arvoista hankkia esimerkiksi dildo, joka liitetään kontrolliyksikköön.


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen