Eroottiset roolileikit – näin pääset alkuun

Eroottiset roolileikit – näin pääset alkuun

Roolileikit voivat tuoda mukavaa piristystä seksielämään. Neuvoillamme pääsee hyvään alkuun ja jatko onkin vain omasta mielikuvituksesta kiinni. 

Roolileikeistä saattaa monelle tulla mieleen karrikoitu ”putkimies tulee hoitelemaan kotiäidin röörit” -leikki. Kun rooleilla leikkimisen ideaa on ehtinyt pureskella pitempään, voi huomata heittäytymisen ja esittämisen hyvät puolet. Nolon näyttelyn sijaan roolileikki voi olla antoisa ja jännittävä tilanne, joka mahdollistaa heittäytymisen täysin erilaiseen, normaalista minästään poikkeavaan rooliin.

Jotta roolileikeistä saisi kaiken ilon paljon irti, kannattaa käyttää aikaa etukäteissuunnitteluun. Ennen varsinaiseen leikkiin ryhtymistä, voisi pohtia esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Kuka haluaisin olla leikissä?
  • Olenko alistuva vai hallitseva osapuoli?
  • Ovatko molemmat samanarvoisia?
  • Millainen roolihenkilöni on?
  • Mistä hän pitää?
  • Onko leikillä sovittu päätös vai eteneekö se tunnelman mukaan?
  • Millaista toimintaa leikkiin kuuluu?

Roolileikin toteuttamiseen ei tarvita Hollywood-tason näyttelijätaitoja, eikä kalliita rooliasuja. Paljon voi tehdä itse, ja monen vaatekaapistakin löytyy sopivaa päälle pantavaa leikkejä varten. Mitä näyttelemiseen tulee, kiihottavaan rooliin on helpompaa eläytyä, kun yleisönä on vain omaan roolinsa keskittyvä tuttu partneri.

Sovi roolileikkien säännöistä

Oli suunnitelmissa sitten pehmeämpi tai rajumpi leikki, tulisi etukäteen sopia säännöt. Kuten seksissä tavallisestikin, ei roolileikeissäkään saa tehdä sellaista, mitä toinen ei tahdo. Ennen leikkejä kannattaakin keskustella omista rajoistaan, mikäli sitä ei ole aiemmin vielä tehty. Kaikki eivät välttämättä pidä esimerkiksi piiskaamisesta ja anaaliseksistä, joten leikin sisältö tulisi sopia mahdollisimman tarkkaan.

Ennen roolileikkiä kannattaa sopia turvasana, jonka avulla leikin voi halutessaan lopettaa tai keskeyttää. Turvasana voi olla esimerkiksi ”lopeta”, mutta se ei välttämättä ole hyvä, koska monet saattavat päästää sen suustaan, vaikka eivät oikeasti toivoisikaan lopettamista. Sana kannattaakin olla sellainen, joka ei esiinny leikissä muuten vahingossakaan, esimerkiksi ”kumiankka” tai ”kukkaruukku”. Turvasanana voi käyttää myös liikennevaloja.

Ideoita roolileikkeihin

Jos ei heti keksitä jotain tiettyä teemaa leikkiin, voit kokeilla alkuun esimerkiksi:

  1. seksikkäisiin alusvaatteisiin ja asusteisiin pukeutumista. Jo arkipukeutumisesta poikkeavat vaatteet auttavat irrottelemaan makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.
  2. Alusvaatteiden lisäksi käyttöön voi ottaa pehmeät käsiraudat, silkkikahleet tai sitomiseen sopivat huivit.
  3. Sidottua kumppania voi sitten härnätä toiveiden ja halujen mukaan vaikka kutittelemalla.
  4. Pelkkä toisen silmien peittäminenkin auttaa pääsemään alkuun roolileikeissä. Silmät peitettynä toinen voi keskittyä alistuvaan rooliin, kun taas toinen on tilanteen hallitsevampi osapuoli. Rooleja voi myös vaihdella, sillä ei ole olemassa sääntöä siitä, kumman tulisi alistua.

Suosittuja leikkejä ovat:

  • sairaanhoitaja- ja lääkärileikit, joissa toinen esittää potilasta ja toinen hoitajaa/lääkäriä.
  • johtaja-alainen -roolit
  • opettaja-oppilas -asetelma
  • koiran tai hevosen rooliin asettuminen, jolloin kumppani voi esittää eläintenkouluttajaa.

Kiihottavia leikkejä!


BOODSCHAPPENMAND (0)

U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen