Eturauhashieroja takaa voimakkaammat orgasmit

Eturauhashieroja takaa voimakkaammat orgasmit

Aina pelkkä sormi ei riitä. Silloin apuun rientävät eturauhasen hierontaan tarkoitetut lelut eli eturauhashierojat. Osassa hierojista on värisevä moottori, toisten teho puolestaan piilee tapin muotoilussa. Muotoillut värisevät sauvat asettuvat peräsuolessa juuri oikeaan kulmaan ja hierovat tai painavat eturauhasta esimerkiksi yhdynnän aikana. Jotkut eturauhaskiihottimet hierovat eturauhasen lisäksi myös välilihaa, joka on yksi miehen erogeenisista alueista.

Kokeilemisen arvoisia eturauhasleluja löytyy monelta tuotemerkiltä.

Rocks Off -eturauhashierojat

Rocks Off -eturauhashierojat toimivat handsfreenä ilman käsiä ja niiden avulla orgasmin voi saavuttaa esimerkiksi istuallaan keinumalla hierojan kanssa.

Rude-Boy on miesten vibraattori, joka hieroo yhtä aikaa eturauhasta ja välilihaa, taaten näin vahvan erektion ja intensiivisemmän orgasmin.

Asiakkaan arvio Rude-Boysta:

“Tämä tuote on loistava. G-piste löytyi helposti ja kiihotti minut äärimmilleen ja sain yhden elämäni parhaista orgasmeista. Myös irrotettavalle vibraosalle löytyy käyttöä vaikka esileikeistä tai tuomaan lisäjännitystä Fleshlight-masburbaattoreiden kanssa.”

Kun koolla on väliä, voi ottaa käyttöön Rocks Offin Big-Boy -anusvibraattorin. Big-Boy on jykevä anuskoukku, jossa yhdistyvät anuksen, välilihan ja eturauhasen stimulaattorit.

Nexus-eturauhaskiihottimet

Nexuksen lelut ovat tehokkaita eturauhasen stimulointivälineitä. Valittavana on eri muotoisia anaalisauvoja, jotka hierovat muodoillaan eturauhasen lisäksi koko peräaukkoa. Useimmissa Nexuksen hierojissa on lisäksi teräskuula, joka hieroo sauvaa käyttäessä kiihottavasti välilihaa. Nexus Glide on Nexus-tuoteperheen suursuosikki ja myydyin vehje.

Asiakkaan arvio Nexus Glidesta:

“Laitetta nyt noin 20+ kertaa käyttäneenä ja jokainen kerta on ollut toistaan parempi.. Jos esineen työntäminen “sinne” ei tunnu ylitsepääsemättömältä ajatukselta (minullekin tämä oli ensimmäinen eturauhaskiihotin), niin tee ihminen palvelus itsellesi ja paranna seksielämääsi toiseen potenssiin – 50 euroa on naurettavan pieni hinta tästä ihmelaitteesta  Ensimmäinen kokeilukerta antoi viitteitä tulevasta nautinnosta, mutta tuntui silti hieman epämiellyttävältä, toinen oli jo parempi ja nykyään sujahtaa paikalleen ilman epäröintejä ja tuntuu taivaalliselta. Liukkaria ei kannata säästellä tämän kanssa.”

Eturauhashierontaa ilman värinää

Yhdynnän aikana voi kokeilla anaalitappia, mutta muotoilematon tappi ei välttämättä stimuloi eturauhasta juuri oikeasta kohdasta. Masturboidessa ja rakastellessa voikin kokeilla miehen G-pisteen ja välilihan kiihottamista varten muotoiltua tappimaista kiihotinta.

G-pistekiihottaja asetetaan hyvin liukastettuna peräaukolle siten, että alaspäin kaartuva ohut häntä tulee selkäpuolelle ja paksumpi ylöspäin osoittava kiveksiin päin hieromaan välilihaa. Kiihotinta voi työntää omaan tahtiin peräaukon sisälle, kunnes se asettuu itsekseen oikealle paikalleen. Paikallaan olevaa kiihotinta voi asetella paremmin liikuttamalla sitä hännästä vetämällä.

Asiakkaan arvio G-pistekiihottajasta:

“Ensikertalaisena sanoisin, että eka kerta oli hieman vieras minulle, mutta jo heti toisella kerralla käytettyäni tätä tuotetta oli orgasmi jo paljon kovempi kuin ilman tätä saadut orgasmit. Itselleni toi jopa hieman staminaa lisää aktiin jolloin orgasmin tulessa se tuntui todella hyvältä. Kun tähän tottuu, niin on aina pepussa, kun touhutaan vaimon kanssa. Suosittelen myös sinkku miehille, tuo hyvän lisän masturbointiin.”

Fun Factoryn Bootie Ring on varsinainen monitoimilelu nautinnon tuojana. Anustappi yhdistettynä penisrenkaaseen nostaa peniksen tyylikkääseen tanaan, hieroo kevyesti välilihaa ja plugi hieroo eturauhasta sisältäpäin.

Ensin rengas asetetaan peniksen ja kulkusten tyveen, kivesten taakse. Anustapin kärkeen tipautetaan vesiliukoista liukkaria ja annetaan peppuplugin upota anukseen.

Tutustu enemmän ja kokeile eturauhasen hierontaan suunniteltuja leluja täältä. Uskomattomia elämyksiä helposti ja turvallisesti!


YOUR CART (0)

No Products in the Cart