Käyttö ja puhdistus

Käyttö ja puhdistus

Lämpöä ja liukuvoidetta

Jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja aidon tuntuinen, kannattaa Fleshlightin sisempää putkea lämmittää hetki liottamalla sitä lämpimässä (ei kiehuvassa) vedessä. Lämmitysvedeksi riittää hanasta laskettu omaan käteen sopiva vesi. Mikäli ei jaksa läträtä vedellä lämmitysvaiheessa, voi oikean lämpötilan saavuttamiseksi käyttää myös erityistä Fleshwarmer-pussia.

 

Kun Fleslight on sopivan lämmin, siitä ravistellaan ylimääräiset vedet pois ja sujautetaan takaisin kovamuoviseen taskulamppukoteloon. Kotelon pohjassa olevaa korkkia vääntämällä voi säätää imun voimakkuutta.

Ennen nautintoon heittäytymistä kannattaa lisätä reilusti vesipohjaista (vain ja ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta, muut pilaavat materiaalin) liukuvoidetta putken suuaukolle ja itseensä, jotta kokemus olisi miellyttävä.

Puhdista ja säilytä oikein

Fleshlightin puhdistukseen riittää huuhtelu lämpimällä vedellä. Puhdistukseen ei saa missään nimessä käyttää saippuaa, sillä se pilaa SuperSkin -materiaalin. Kovempaan puhdistukseen voi käyttää isopropyylialkoholia sisältävää desinfiointiainetta, FleshWash Puhdistusainetta, mutta tavallisessa käytössä vedellä huuhtelu riittää hyvin. Myös muut osat voi huuhdella käytön jälkeen lämpimällä vedellä.

Huuhtelun jälkeen osien on annettava kuivua ilmavassa paikassa ennen Fleshlightin kokoon kasaamista. Jotta ilma pääsisi kiertämään masturbaatioputkessa säilytyksen aikana, tulisi molempien päiden korkkien olla hieman avoimina.

Käytössä pehmeyttään menettäneeseen Fleshlightiin voi käyttää elvyttävää Renewing Powderia, joka palauttaa SuperSkin -materiaalin pehmeyden.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart