Liukuvoide – yhteisiin tai omiin hetkiin

Liukuvoide – yhteisiin tai omiin hetkiin

Voiko seksielämää rikastuttamaan olla mitään niin yksinkertaista, edullista ja hyödyllistä apuvälinettä kuin liukuvoide? Sitä voi käyttää jokainen ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Liukuvoide kosteuttaa ja saa genitaalialueiden herkät limakalvot aistimaan kosketusta paremmin ja sitä kautta nautinnon voimistumaan. Liukuvoide  voi olla ensimmäinen ikinä ostamasi seksilelu ja se sopii niin yhteisiin kuin omiin hetkiin tuomaan piristävää vaihtelua ja lisäämään mielihyvää.

Liukuvoide sopii penis-emätinyhdyntään, käsillä harrastettavaan seksiin ja sooloseksiin. Seksilelujen, kuten sauvojen, anaalitappien ja kuulien kanssa liukuvoide on ehdoton. Samoin anaaliseksissä, sillä sekä anaali että seksilelut eivät kosteuta itse itseään.  Sen lisäksi, että tuntoherkkyys lisääntyy, on myös sisään työntyminen liukuvoiteen ansiosta sujuvampaa. Erityisesti klitoris ja penis tykkäävät lisäliukasteesta kosketusherkkyyden kannalta. Jotkut liukuvoiteet myös hoitavat intiimialueiden herkkiä limakalvoja.

Liukuvoiteen käyttö

Liukuvoidetta voi annostella kämmenelle ja sitten hieroa vulvan ja vaginan alueet. Liukuvoiteen voi myös hyväillä peniksen päähän ja varteen. Anaaliseksissä liukuvoidetta levitetään peräaukon sisä- ja ulkopinnoille. Peräaukkoon penetroitaessa kannattaa suosia peppuleikkeihin tarkoitettuja liukuvoiteita, sillä ne eivät kuivu niin helposti.

Puuduttavien liukuvoiteiden käyttämistä peräaukon alueella kannattaa käyttää varovasti, jotta pystyt tuntemaan mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset tarpeeksi hyvin. Peräaukon alueelle limakalvorepeämiä tulee helposti, jos liukuvoidetta ei ole riittävästi tai jos peräaukon aluetta hyväillään liian rajusti. Sitä ei siis kannata säästellä anaaliseksissä. Liukuvoide voidaan myös levittää oikeisiin paikkoihin ruiskun avulla.

Jotkut liukuvoiteet ovat ominaisuuksiltaan ihoa lämmittäviä tai viilentäviä. Luonnollisuudesta pitävä ja helposti syttyvä voi vallan mainiosti valita neutraalin liukuvoiteen ilman erityisiä ainesosia. Stimuloivat liukuvoiteet voi jättää niille, jotka kaipaavat tehostetusti kihelmöintiä saadakseen nautinnon huippuunsa.

Makuliukuvoiteiden ansiosta voi suuseksi olla hedelmäisen raikasta tai suloisen suklaista. Valinnanvaraa riittää niissäkin. Makuliukuvoiteita voi suuseksin lisäksi käyttää yhdynnässä. Jotkut liukuvoiteet toimivat myös kokovartalohieronnassa, mikä voi olla enemmän kuin inspiroivaa. Jo itse liukuvoiteen levittäminen voi toimia kiihottavana esileikkinä.

Liukuvoiteen valinta

Liukuvoidetta valittaessa on hyvä miettiä, millä tavoin sitä haluaa käyttää. Öljypohjaiset liukuvoiteet eivät sovi lateksikondomin kanssa, sillä öljy voi heikentää kondomin ehjänä pysymistä. Eli se öljypohjainen liukuvoide,joka on loistava hieronnassa, ei kannata olla ainoa lähellä oleva liukuvoide, jos tarvitset seksin aikana kondomia.  Vesi- ja silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat kondomin kanssa käytettäväksi. Kondomin pinnalla on valmiina liukuvoidetta, mutta lisäluiston lisääminen ei ole haitaksi.

Pitemmän aikaa kestävää liukuvuutta voit saada silikonisilla liukuvoiteilla, mutta niitä ei suositella yhteisesti silikonisten seksilelujen kanssa, koska silikoninen liukuvoide voi haurastuttaa silikonisten lelujen pintaa. Lasisten, muovisten ja metallisten lelujen kanssa silikonista ja öljypohjaista liukuvoidetta sen sijaan voidaan käyttää. Osa liukuvoiteista on vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden seoksia. Niitä voidaan käyttää myös seksilelujen kanssa.

Vesipohjainen liukuvoide sopii kaikkeen käyttöön. Sitä voi joutua tosin lisäämään temmellyksen tiimoissa, koska se kuivuu nopeammin kuin esimerkiksi silikonipohjaiset liukuvoiteet. Monikäyttöisyyden lisäksi, sen etuina on, että se on helppo pestä pois, eikä se tahraa.

Kuten edellä jo mainittu, liukuvoide voi olla ensimmäinen ikinä hankkimasi seksilelu.  Liukuvoiteen käyttö on yksinkertaista, koska pienellä vaivalla voit saada seksuaalisesta kokemuksesta enemmän iloa irti. Liukuvoidetta riittää usein pieni määrä, joten sen käyttö on edullista. Ja vaihtoehtoja on hinnankin puolesta vinopino.  Hyödyllistä liukuvoiteesta tekee limakalvoja kosteuttavat ja hoitavat ominaisuudet.

Seksin harrastaminen ja sitä kautta saatu nautinto ei ole välttämättä seksileluista kiinni, mutta laadukas liukuvoide voi saada kosketuksen tuntumaan taivaalliselta. Liukuvoiteita löytyy jokaiselle, omia tarpeita ja käyttöä vastaamaan.  Liukuvoiteen valinnassa kannattaa miettiä, millä tavoin sitä haluaa käyttää. Parhaiten omat suosikit löytyvät testaamalla erilaisia. Yhteen vaihtoehtoon ei tarvitse tyytyä.  Liukuvoide voi tarttua mukaan apteekista tai ruokakaupasssa asioidessa. Verkkokauppojen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopivat vaihtoehdot.  Liukuvoiteen käyttö on ehdottomasti suositeltavaa ja kokeilemisen arvoista. Tutustu Huippukivan liukuvoidevalikoimaan täältä.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart