Miesten ja naisten peppunautinnon erot

Miesten ja naisten peppunautinnon erot

Anaaliseksissä on mahdollista stimuloida miehen eturauhasta, jonka monet kokevat kiihottavana ja orgasmia voimistavana. Eturauhanen sijaitsee aivan peräsuolen vieressä napaan päin ajateltuna, joten sen löytäminen on helppoa. Miehen penetroituessa peräaukkoon nautinto tulee useimmiten siitä, että peräaukko on tiukempi, kuin vagina.

Naisten anaaliseksissä saama nautinto perustuu useampiin tekijöihin, sillä eturauhasen sijaan naisella on useita elimiä, jotka voivat vaikuttaa seksuaaliseen nautintoon peräaukon alueella. Yhdeksi nautinnon lähteeksi on ajateltu vaginan seinämän yhteyttä peräsuolen seinämään. Anaalipenetraatiossa penis tai vastaava hieroo samanaikaisesti vaginan seinämää, jonka voi kokea kiihottavana.

Eräissä tutkimuksissa on todettu, että klitorikseen liittyvät hermot ympäröivät hevosenkenkämäisesti koko emättimen aluetta ja klitorikseen yhteydessä olevia hermopäätteitä on myös peräaukon alueella. Toisaalta tutkijat ovat arvelleet, että klitoriksen ”jalat” ulottuisivat peräaukon lisäksi G-pisteeseen, jonka vuoksi nainen voi laueta anaaliseksissä.

Niin tai näin, nainen voi saada nautintoa vastaanottavana osapuolena peppuseksissä ja saada jopa orgasmin. Laukeamista voi helpottaa klitoriksen tai G-pisteen samanaikainen stimulointi.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart