Tuhmat leikit kesympään ja rajumpaan seksiin

Tuhmat leikit kesympään ja rajumpaan seksiin

Tuhmat leikit sytyttävät himon – vinkkejä kesympiin ja rajumpiin kokeiluihin.

Hieman tuhmemmissa leikeissä on useimmiten pohjalla enemmän tai vähemmän kumppanin alistaminen tai lievä nöyryytys. Tämän vuoksi ennen leikkejä kannattaa sopia turvasana, jolla leikin voi lopettaa, mikäli se ei tunnu hyvältä. Hyviä turvasanoja ovat esimerkiksi bdsm-piireistä tutut liikennevalot:

  • punainen tarkoittaa ”lopeta heti”
  • keltainen ”hidasta vähän”
  • vihreä ”kestän enemmän”

Pelkkä ”ei” tai ”lopeta” eivät välttämättä ole parhaita turvasanoja, sillä niitä voi vahingossa lipsauttaa suustaan nauttiessaankin. Kun varotoimet ovat kunnossa, voi erilaisia tuhmia leikkejä kokeilla halun mukaan kiltimmin tai rajummin.

Kokeile seuraavia leikkejä sellaisenaan tai käyttää pohjana omille ideoille.

Tuhmuuksina läpsiminen ja piiskaaminen

Kysy kumppaniltasi mihin haluat, että häntä läpsäistään. Voit myös antaa vaihtoehtoja kysymällä ”tänne vai tuonne?” ja koskettamalla eri paikkoihin kevyesti piiskalla tai läpsäyttimellä. Kun kumppani sanoo minne hän tahtoo läpsäistävän, läpsäytäkin jonnekin aivan muualle. Leikin idea on saada kumppani turhautumaan, mutta samalla myös kiihottumaan. Lisäjännitystä leikkiin saa sitomalla kumppanin sopivan vastaanottavaiseen asentoon.

Passeleita piiskoja ja läpsäyttimiä tuhman kumppanin rankaisuun ovat esimerkiksi Huippukivan napakka niittilätkä ja sensuelli mokkapiiska.

Sidontaan, joka tunnetaan myös termillä bondage voi käyttää vaikkapa silkkisiä sidontaköysiä tai sidontasettiä.

Leikkinä silmien sitominen

Yhden aistin ollessa pois käytöstä, muut aistit usein voimistuvat. Silmien sitomista voi kokeilla siten, että vain toiselta peitetään silmät ja toinen esimerkiksi hyväilee käsin tai lelulla kiihottavista paikoista. On kutkuttavaa odotella, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tavanomainenkin seksi tuntuu jännittävämmältä ja tuhmemmalta, kun ei näe mitä tapahtuu, mutta toisaalta kumppani voi katsella minne tahtoo ja nauttia näkymistä ”salaa”.

Yllätyslahja

Anna kumppanillesi lahjapaketti, jossa on mieleisesi lelu, esimerkiksi vibraattori. Tee lahjaa antaessa selväksi, että jos kumppani avaa paketin, suostuu hän käyttämään lahjaa niin kuin sinä tahdot. Kuka voisi vastustaa kihelmöivää jännitystä lahjaa avatessa?

Tuhmiin peleihin kauko-ohjattavat seksilelut

Pelaa tuhmia pelejä kauko-ohjattavilla seksileluilla. Esimerkiksi kaukosäädettävä munavibraattori on kätevä kaveri missä vain. Sen voi sujauttaa sisälle kotoa lähtiessä ja antaa kauko-ohjaimen kumppanille, joka päättää missä ja milloin lemmenmuna pärähtää käyntiin. Leikki sopii erityisesti niille, jotka haluavat antaa kontrollin toisen käsiin ja nauttia salaa julkisilla paikoilla tai ihan vain kotona.

 


YOUR CART (0)

No Products in the Cart