Kuinka saada nänniorgasmi rintoja hyväilemällä?

Kuinka saada nänniorgasmi rintoja hyväilemällä?

Mikä on nänniorgasmi? Miten rintoja pitäisi hyväillä, jotta kiihottuisi jopa orgasmiin saakka?

Nänniorgasmista ei paljon puhuta, sillä siitä ei ole juurikaan virallista tietoa. Muutamat tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että osa naisista voi todellakin saada orgasmin pelkästään nännejä kiihottamalla. Useimmiten nänniorgasmin ilot löytyvätkin vahingossa, kesken nännien ja rintojen hyväilyn.

Nänniorgasmi ei tule nopeasti, eikä välttämättä edes ensimmäisellä yrityskerralla. Rintojen kautta saatavaa orgasmia varten on tehtävä kunnon lämmittely. Pelkästään nännien puristeleminen ei kuitenkaan riitä. Jos rinnat ovat jääneet aiemmin vähälle huomiolle seksin aikana, voi olla tarpeen etsiskellä erilaisia hyväilytapoja, jotka tuntuvat itsestä hyvältä.

 

Vinkkejä, kuinka tavoitella nänniorgasmia

Nänniorgasmia varten naisen täytyy olla kiihottunut. Navan alapuolelle ei kuitenkaan saisi eksyä, sillä esimerkiksi klitoriksen hyväily voi sekoittaa aivoja, jolloin rintojen kautta tuleva orgasmi voi jäädä saamatta.

  1. Päälle voi pukea myös tiukan, märän t-paidan, jonka läpi rintoja sitten hyväillään.
  2. Lämmittele. Suutele kumppanisi kanssa tai ajattele kiihottavia asioita.
  3. Aloita rintojen hyväily kevyillä kosketuksilla, käsin tai kielellä. Aluksi ei saa koskettaa nännejä, vaan hyväillä vain niiden ympäriltä!
  4. Seuraavaksi voit hivellä kevyesti ja hitaasti nännejä sormin itse tai antaa kumppanisi tehdä sen. Käsien lisäksi nännejä voi ilostuttaa kielellä. Älä lopeta hyväilyjä lyhyeen, nännit tarvitsevat runsaasti huomiota. Vähitellen hyväilyyn voi lisätä voimakkuutta.
  5. Jotkut nauttivat nännien kevyestä näykkimisestä.
  6. Kokeilemisen arvoisia voivat olla myös jääpalat tai vaikkapa höyhenet.
  7. Hampaita kannattaakin kokeilla, mutta alkuun varovaisesti!
  8. Huolellisten hyväilyjen jälkeen kumppani ottaa nännit vuoron perään peukalon ja etusormen väliin kielellä hyväiltäväksi. Vaihtoehtoisesti nännejä voi puristella sormien välissä ja hieroa kostutetulla peukalolla.
  9. Jos orgasmi ei vielä ole yllättänyt, voi finaali vaatia nännien imemistä sopivalla voimakkuudella.

Psst! Ihania kuti-kuti-kutittimia nänniorgasmien saavuttamiseksi löydät täältä.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart
SCROLL UP