Private: Club X – BDSM-yksityisklubi Helsingissä

Private: Club X – BDSM-yksityisklubi Helsingissä

Mikä se on?

Club X on kuukausimaksullinen BDSM-yksityisklubi. Klubi tarjoaa jäsenilleen upeat sessiointilat. Vapaasti käytettävissä on suuri valikoima laitteita, kuusi erillistä tilaa, sekä tilava sauna ja saunalounge.

Klubi on tarkoitettu kaikille BDSM:stä ja fetisismistä kiinnostuneille. Voit olla kokenut konkari tai täysin uusi BDSM-maailmassa, Club X on tehty kaikkia varten. Se järjestää aiheeseen liittyviä kursseja, bileiltoja ja jopa sinkkubileitä. Jäsenten on mahdollista hyödyntää tilaa omatoimisesti milloin tahansa.

Löydät tarkempia tietoja klubin omalta sivustolta
https://www.clubx.fi/

Kutsu:

Nyt sinulla on Huippukivan asiakkaana upea mahdollisuus päästä tutustumaan klubiin ja samassa tilaisuudessa voit halutessasi myös anoa jäsenyyttä, vieläpä erikoishintaan.

  • Näet illassa kaksi BDSM-esitystä
  • Sinulla on mahdollisuus kysyä mitä tahansa mieleen tulevaa niin klubin toiminnasta kuin BDSM-harrastuksestakin paikalla olevilta osaajilta
  • Saat halutessasi kokeilla laitteita, sidontapaikkoja, häkkejä jne.

Tutustumisilta järjestetään maanantaina 25.6.2018 klo 18-21.
Liput maksavat 10 euroa yhdeltä henkilöltä tai 15 euroa kahdelta. Lippu tai lippupari sisältävät lahjan, eli muistoksi saa nahasta tehdyn hapsupiiskan, jonka arvo yksinään on 22,90 euroa.

Lippu pitää ostaa etukäteen lippukaupasta ja kannattaa olla nopea, koska lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu määrä:
Lippukauppaan
Tapahtuma löytyy sivulta nimellä “Huippukiva, esittelyilta Club X:llä” ja voit valita lipun yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Klubin ja esittelyillan osoite on Sahaajankatu 35 A, 2. krs, eli sijainti on Helsingissä Herttoniemessä, hyvin lähellä Siilitien metroasemaa.

Huomaa tutustumisillan säännöt ja varoitukset:

  • Ikäraja ehdottomasti K18 – varaudu todistamaan ikäsi ovella
  • Illassa on kaksi BDSM-esitystä, jotka sisältävät voimakkaita elementtejä: sidontaa, alastomuutta ja seksuaalista toimintaa
  • Kuvaaminen tai kännykän esille ottaminen on klubilla ehdottomasti kiellettyä
  • Klubilla nähdyistä henkilöistä ei sovi mainita ulkopuolelle, jokaisella on oikeus yksityisyyteen


YOUR CART (0)

No Products in the Cart