BDSM-seksilelut ja välineet kinkympiin leikkeihin

BDSM-seksilelut ja välineet kinkympiin leikkeihin

BDSM-seksilelut ja muut välineet maustavat sadomasokistiset seksuaalifantasiasi ja ovat rekvisiittana BDSM-leikkien toteuttamisessa. Yhteisiin hetkiin lelut tuodaan aina hienotunteisesti ja seksin osapuolten osallisuutta kunnioittaen.

BDSM:ään liittyvät seksuaalifantasiat ovat hyvin yleisiä. Vaikka et niistä varsinaisesti unelmoisi, voi ennakkoluuloton kokeilu saada hymyn huulille. Joskus seksuaalinen fantasia liittyy materiaaliin, jonkinlaiseen rooliin tai johonkin aistihavaintoon.

Jos olet vasta huomannut kinkymmän puolen itsessäsi, kannattaa aloittaa lempeämmästä päästä.

Kaikenlaiset seksuaalifantasiat voivat olla niitä kiihottavimpia ajatusleikkejä pääsi sisällä, eikä niitä ole pakko jakaa kenenkään kanssa. Mikäli fantasia toteutetaan tehdään se aina niin että

  • ketään ei vahingoiteta vasten tahtoaan
  • ketään leikin ulkopuolista ei  loukata
  • on muistettava myös olla nolaamatta sitä ihmistä, joka uskoutuu seksuaalifantasiasta, oli se sitten millainen tahansa

Seksuaalifantasiasta kertominen vaatii rohkeutta, sillä ne koskettavat ihmisyyden herkkää osaa eli seksuaalisuutta, joka jokaisella ainutlaatuinen kokemus itsestä.

Millaisia BDSM-seksileluja ja välineitä on saatavilla? Tutustu ja inspiroidu tuotteistamme.

Sidontavälineet

Sidontävälineiden valikoimasta löytyy muun muassa silkkinauhat, köydet ja käsiraudat. Kurittomat kulkevat nätisti talutushihnassa ja kaulapannassa. Kurittaja ei epäile käyttää apunaan jalkakahleitakaan, joita löytyy niin keinonahkaisena kuin metallisina.

Bondageteippi tuo vaihtelua ja jokaisen patjan alle sujahtava sänkysidontasetti ei vaadi erityisempiä ponnisteluja kumppanin kahlitsemiseksi.

Silmälaput, huput ja muut asut

Näköaistia voi rajoittaa, silmälapuilla, hupuilla tai naamioilla. Toimivatpa ne rooliasuinakin. Jo pelkästään rooliasuilla ja näköaistin peittäminen voi olla jännittävä lisä vaniljaseksiin. Joillekin asut herättävät halun vain materiaalin perusteella, oli se sitten esimerkiksi pitsiä tai lateksia. Jotkut taas tarvitsevat ylle puettavan koulutyttöasun, peruukin tai jotain ihan muuta, jotta alistusleikki voi alkaa.

Lisäksi löydät valikoimasta mm. pakkopaidan, hanskat ja muut sopivat asut subille!

Piiskat ja ruoskat

Kurinpalautukseen sopivat piiskat, ruoskat ja läpsäyttimet.

Selkäsaunan vastaanottajalla on oltava turvasana tiedossa. Selkäsaunan antajallekin se on tärkeä, jos vaikka kantti loppuu kurinpalautuksen saajaa aiemmin. Niin kurinpalautus kuin muutkin leikit loppuvat aina siihen, kun yhdessä sovittu turvasana kajahtaa.

Suupallot ja -kapulat

Suupallot ja -kapulat hiljentävät puheliaimmankin. Muistathan aina sopia, millä tavoin leikki keskeytetään, kun turvasanaa ei voida käyttää!

Nipistimet ja pumput

Nänninipistimet tuovat paljon nautintoa ja iloa, mutta ei sovi unohtaa myöskään esimerkiksi nännipumppua ja pimppipumppua! Intiimi-imukupeistakin on moneksi.

Siveysvyöt ja -renkaat

Siveysvyöllä voi kontrolloida erektiota ja pitää sitä aisoissa. Se on täydellinen apuväline domille eli leikin alistavalle osapuolelle. Siveysvöitä on saatavilla luonnonmukaisesta materiaalista hartsista, joka pehmenee ja mukautuu peniksen muotoon ihonlämmön vaikutuksesta.

Siveysrenkaat on tarkoitettu niille, joille kivulla leikkiminen on jo tuttua. Renkaan sisäpuolella olevat metallipiikit  lisäävät tukalaa tunnetta.

Muista aina lukollisia seksileluja käytettäessä, että niiden avain on sellaisessa paikassa, että se löytyy helposti, jos tarvitaan nopeasti vapautumista.

Spekulat ja tähystimet

Aikuisten lääkäri- ja fetissileikkeihin sopivat spekulat ja tähystimet. Niillä voi helposti kurkistella alapään ihmeellisiin aukkoihin ja saada hyvän näköalan aitiopaikalta.

Kutittimet, piikkipyörät ja kynttilät

Täydelliset kiusoitteluun, etenkin silmät sidottuina! Kutittele höyhenhuiskulla, tutki piikkipyörällä jokainen kukkula tai valuta steariinia bondagekynttilöistä.

Seksikeinut ja tuet

Seksikeinut, tuet ja valjaat voivat tuoda uusia asentomahdollisuuksia. Seksikeinut sopivat vaihtelua haluaville, mutta myös liikuntarajoitteiset hyötyvät niistä. Keinut voidaan ripustaa kattoon tai lukita oveen. Säätömahdollisuuksien ansiosta sekä keinut että tukivaljaat sopivat monille.

Strap-on

Strap-on eli vyöhön kiinnitettävä dildo tekee villeimmistäkin unelmista totta! Voit valita useita eri paksuisia ja pituisia strap-on-dildoja sekä erilaisia strap-on-vöitä ja harness-valjaita. Osaa dildoista voi käyttää myös ilman valjaita.Erilaisia settejä on saatavilla sekä miehille että naisille.

Tärkeää huomioitavaa

Jos olet vasta huomannut kinkymmän puolen itsessäsi,

  • kannattaa aloittaa lempeämmästä päästä. Voit kokeilla maustaa vaniljaseksiä, sitomalla huivilla kumppanisi kädet tai läpsäyttämällä pakaroita avokämmenellä.
  • Kivusta nauttiminen on täysin normaali tapa nauttia seksuaalisuudesta. Sitä ei tarvitse hävetä.
  • On hyvä muistaa, että kivulla leikkiminen täytyy aina tehdä turvallisuus huomioiden.
  • Päihteet ja uhkarohkeus ovat huonoja mausteita BDSM-leikkeihin.

YOUR CART (0)

No Products in the Cart