Liukuvoiteesta apua ja iloa seksiin

Liukuvoiteesta apua ja iloa seksiin

Aina luontainen liukkaus ei riitä, vaikka seksiä tekisi mieli. Silloin apuun tulevat liukuvoiteet, jotka tekevät yhdynnästä ja masturboimisesta paitsi miellyttävää, myös nautinnollista. Pienellä tipalla liukkaria saa hiertävän jyystämisen tilalle luikasta nautintoa.

Liukuvoiteen päätehtävä on vähentää hankauksesta aiheutuvaa kitkaa, jonka lisäksi liukkari voi olla hoitava ja kosteuttava tai vaikkapa mansikanmakuinen. Hoitavan ja kostetuttavan liukuvoiteen käytöstä on hyötyä etenkin liiallisesta emättimen kuivuudesta kärsiville. Lelujen kanssa touhutessa lisäkosteus ei ole pahitteeksi, joten liukkarista on hyötyä silloinkin. Makuliukuvoide voi puolestaan tehdä suuseksistä maistuvampaa. Peppuseksissä liukuvoide tuo puolestaan kosteutta sinne, missä sitä ei luonnostaan ole.

Voiteissa on eroja

Pääosa liukuvoiteista on joko vesi- tai silikonipohjaisia. Vesipohjaiset voiteet levittyvät helposti, ja ne on helppo huuhdella iholta pelkällä vedellä. Silikonipohjaiset liukuvoiteet kestävät iholla pitkään, eikä niitä tarvitse välttämättä lisätä keskellä kiihkeimpiä leikkejä. Öljypohjaiset liukuvoiteet on puolestaan tarkoitettu yleensä eroottista hierontaa varten ja ne sopivatkin parhaiten koko keholle levitettäväksi.

Liukastamisen lisäksi liukuvoiteet voivat sisältää hoitavia ainesosia, kuten E-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti sopiva liukastaja, tahtoi liukkaria käyttää sitten lelujen tai kumppanin kanssa. Sopivan liukuvoiteen löytää parhaiten, kun miettii omia käyttötapoja ennen hankintaa.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart