Tee-se-itse-seksilelut – 7 joka kodin esinettä

Tee-se-itse-seksilelut – 7 joka kodin esinettä

Listasimme parhaat tee-se-itse-seksilelut. Seitsemän kotoa löytyvää esinettä, jotka piristävät menoa makuuhuoneessa.

Seksileluihin ei ole pakko upottaa omaisuuksia, sillä mielikuvitusta käyttämällä kotitekoiset välineet tarjoavat nautintoa ilmaiseksi. Kotoa löytyvien tavaroiden kanssa kannattaa kuitenkin käyttää tervettä järkeä, jotta edessä ei ole noloa lääkärireissua.

  • Hygienia on ehdotonta, joten käytä vain sellaisia tavaroita, jotka voit puhdistaa huolellisesti saippuan kanssa ennen ja jälkeen niiden käyttämisen.

Kondomi on hyvä apu hygienian varmistamisessa varsinkin niissä tilanteissa, kun tahtoo käyttää jotakin esinettä sisäisesti. Esimerkiksi vihannesten ja hedelmien kanssa kondomi on välttämätön, sillä emättimeen tai anukseen voi muuten joutua ikäviä tulehduksia aiheuttavia bakteereita.

  • Ennen käyttöä varmista ettei esineessä ole teräviä reunoja.
  • Esine ei saa myöskään olla sellainen, joka voisi rikkoutua kesken käytön. Esimerkiksi helposti rikkoutuvia lasiesineitä kannattaa välttää.

1. Huivit ja vyöt

Erilaiset huivit ja vyöt sopivat mainiosti kumppanin sitomiseen. Huivilla saa nopeasti sidottua toisen silmät tai kietaistua hellästi kädet tai jalat pakettiin. Vyöt puolestaan soveltuvat tiukempaan paketointiin sekä tuhmureiden piiskaamiseen.

2. Helminauhat

Muovisilla helminauhoilla voi kiihottaa esimerkiksi emätintä vetelemällä niitä häpyhuulien välissä. Myös peniksen ympärille kiedottuna helminauhat voivat tuntua kiihottavilta vaikkapa itsetyydytyksessä.

3. Pyykkipojat

Hieman rajumpaan menoon nipistimiksi käyvät perinteiset pyykkipojat. Laita esimerkiksi omiin tai kumppanisi nänneihin pyykkipojat, jotka ovat lempiväriäsi ja saat esteettistä kauneutta kaupan päälle. Vähän kuluneet ja löystyneet muoviset pyykkipojat käyvät hyvin aloittelevalle nipistelijälle.

4. Höyhenet, pölyhuiskat ja muut kutitteluun sopivat

Höyhenet, pölyhuiskat ja muut kutittavaa materiaalia olevat esineet sopivat toisen kutitteluun ja hyväilyyn. Ihon siveleminen kuivalla pesuhanskalla tai -kinttaalla voi aiheuttaa myös kiihottavia tuntemuksia siveltävässä. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia materiaaleja kumppanin sivelyyn. Käytä vaikka yhdessä huivisidonnan kanssa ja kiusoittele kumppanisi kiiman partaalle.

5. Jääpalat

Pakastimessa kannattaa pitää aina jääpaloja valmiina. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen jääpaloja voi käyttää, varsinkin kun monen kotoa löytyy nykyään muotti, jolla voi tehdä pitkulaisia jääpaloja…

6. Ruoka-aineet

Ruokakaapin antimet sopivat hyvin yhteisiin leikkeihin. Miltä tuntuisi nuolla toisen vartalolta esimerkiksi suklaakastiketta, hunajaa tai muita herkkuja? Vai olisitko mieluummin itse nuoltavana?

7. Hieronta

Jos kotoa ei löydy hierontaöljyä, voi tarkoitukseen käydä yhtä hyvin vauvaöljy tai muutama tippa ruokaöljyä. Hieronnan lisäksi öljyä voi käyttää yhdessä ja levittää sitä molempien vartaloille. Yhdessä liukastellessa voi mennä useampikin mukava tovi.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart