Miten ehdottaa poikaystävälle bdsm-seksiä?

Miten ehdottaa poikaystävälle bdsm-seksiä?

“Haluaisin ehdottaa poikaystävälleni BDSM-seksiä, mutta miten tekisin sen?”

Seksologi vastaa:
Hei ja kiitos kysymyksestäsi. Kysyt neuvoa, kuinka ehdottaisit kumppanillesi BDSM-seksin kokeilemista. Jos tämä on poikaystävällesi aivan uusi asia, kannattaa aluksi ainakin jutella aiheesta ja toiveistasi. Yllättäminen BDSM-tyylisellä seksillä ei välttämättä ole hyvä idea, koska et voi varmuudella ja ilman puhumista tietää poikaystäväsi kiinnostuksen kohteista.

“Kannattaa aloittaa maltilla”

Vinkkejä, miten tutustuttaa kumppani BDSM-seksiin

On yksilöllistä, kuka pitää mitäkin rajuna tai kesynä, joten kannattaa aloittaa maltilla. Kyse voi olla roolista, toiminnasta ja aisteihin vaikuttamisesta.

Vinkkejä:

  1. Ensin juttelette aiheesta ja kummankin mietteistä, toiveista ja peloista.
  2. Kokeilette aluksi kevyttä BDSM-henkistä seksiä ilman välineitä.
  3. Jos kumpikin haluaa edetä BDSM:ssä, niin ottakaa välineitä mukaan.

Tärkeintä on, että  edetään leikeissä sen mukaan, mikä tuntuu molemmista hyvältä.

Mitä kaikkea voi kokeilla BDSM-seksissä

BDSM-seksi ei aina vaadi runsasta välinevalikoimaa, vaan joskus se on jonkin roolin tai asenteen ylläpitämistä seksin tai session aikana. Siihen voi liittyä toki rekvisiittaakin, joita seksivälinekauppojen valikoimat ovat pullollaan. Saatavilla olevaan BDSM-tarjontaan kannattaa aluksi tutustua yhdessä.

Kokeilunarvoisia voisi olla:

  1. vaatteet
  2. välineet
  3. roolit

Turvallisuus BDSM-seksissä

Turvallisuus BDSM-seksissä syntyy yhteisestä luottamuksesta ja suostumuksesta. On tärkeää sopia turvasana tai jokin muu turvakoodi, johon kaikki tekeminen loppuu. Poikaystäväsi pitää voida luottaa siihen, että heti jos hänestä yhteinen sessionne tuntuu epämiellyttävältä, se loppuu.

Mieltymyksiä on niin monta kuin ihmistäkin, joten ketään ei voi pakottaa tykkäämään samanlaisesta seksistä kuin itse. Se, että rohkaistuu kokeilemaan jotain uutta, voi kuitenkin yllättää positiivisesti. Jokaisen seksuaalisuus on omanlaisensa.

Se, mikä milloinkin antaa mielihyvää, voi vaihdella. Ihmisen seksuaalisuus muuttuu ja kehittyy koko ihmisen elämänkaaren aikana.

Terveisin, Veera


YOUR CART (0)

No Products in the Cart