Onko tekopillu ja sen käyttö luonnollinen asia?

Onko tekopillu ja sen käyttö luonnollinen asia?

“Minulla on tekopillu käytössä, kun masturboin. Onko siinä jotain väärää tai luonnotonta?”

Seksologi vastaa:
Haluat tietää, onko tekopillun eli tekovaginan käyttö ok. Tekopillun käyttäminen ei ole väärin millään tavalla oman seksuaalisen mielihyvän hakemiseen. Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia seksistä sillä tavoin, kuin sen parhaimmaksi katsoo sopivan, kunhan se ei loukkaa muita ihmisiä.

Seksistä nauttiminen on kaikille sallittua sekä luonnollista joko välineiden avulla tai ilman, olipa sukupuoli mikä tahansa.

Tekopilluja löytyy valtava valikoima

Tekopillulla masturboiminen tyydyttää halut, tuottaa nautintoa ja lisäksi sen käyttö on turvallista. Seksiväline sopii niin sinkuille kuin suhteessa olevalle. Sitä voidaan käyttää sooloseksissä tai piristykseksi yhteisessä seksissä. Masturboiminen tekopillun kanssa ei ole uhka suhteessa olevalle eikä myöskään aihe mustasukkaisuudelle.

Tekopillujen, -anaaleiden ja muiden itsetyydytykseen tarkoitettujen masturbaattoreiden tai nukkejen valikoima on laaja, joten jokaiselle luultavasti löytyy jotain. Osaan tuotteista on lisätty vibraattori nautinnon tehostamiseksi. Onpa myös mahdollista valita tekopilluksi jäljitelmä kuuluisimpien pornotähtien genitaaleista.

Käteviä voivat olla ne tekopillut, joissa on imukuppi mukana sitä varten, että sen voi asettaa tukevasti alustaansa kiinni.

Erityisen käytännöllinen se voi olla niille, joilla käsien lihasheikkous tekee itsetyydytyksestä haastavaa. Kun tekopillu on tukevasti kiinni alustassaan, jäävät kädet vapaaksi.

Liukuvoiteen käyttö tekopillun kanssa

Muista käyttää tekopillun kanssa hyvälaatuista ja masturbaattorin materiaaliin yhteen sopivaa liukuvoidetta.

Liukuvoide saa:

  • tekopillun käytön helpommaksi ja
  • stimulointi voi tuntua peniksessä paremmalta.

Vesipohjainen liukuvoide on hyvä valinta, sillä se on helppo pestä pois tuotteen pinnalta. Se myös sopii hyvin yhteen seksivälineisiin käytettyjen materiaalien kanssa.

Tekopillun hoito-ohjeet

Käytön jälkeen tekopillu täytyy pestä hyvin asianmukaisilla puhdistustuotteilla ja kuivata huolellisesti. Jos tekopillusi on kotelossa, ota se ulos sieltä, kun teet pesun. Pesun ja kuivauksen jälkeen, moni materiaali, jota tekopilluun on käytetty, pysyy parempana kauemmin, kun sen pintaan levitetään puuteri.

Puuteri on maissitärkkelystä ja sitä voi ostaa myös Huippukivan valikoimasta.

Terveisin, Veera


YOUR CART (0)

No Products in the Cart