Yhdyntä ei onnistu – penis ei mahdu emättimeen

Yhdyntä ei onnistu – penis ei mahdu emättimeen

“Poikaystävän penis on normaaleissa mitoissa, mutta siitä huolimatta yhdyntä ei onnistu. Penis ei mahdu emättimeen ja yhdynnän yrittäminen tekee kipeää. En ole neitsyt, vaikken hirveän kokenut seksissä olekaan. Yhdyntään liittyvät vaikeudet turhauttavat meitä molempia. Mitä voisimme tehdä?”

Hei! Kiitos kysymyksestäsi! Kerroit, että teillä on vaikeuksia saada yhdyntä onnistumaan ja sinuun sattuu. Kerroit myös, että yhdyntä poikaystäväsi kanssa ei ole ensimmäinen yhdyntäkertasi. Kysymyksestäsi ei käy ilmi, oliko ensimmäiset yhdyntäsi yhtälailla vaikeita. Entä miten sooloseksi sujuu? Pystytkö laittamaan sisällesi sormea tai seksilelua?

Yhdyntä voi olla ensimmäisillä yhdyntäkerroilla tiukan immenkalvon seurauksena jonkun verran hankalampaa. Yleensä kun immenkalvo tottuu venytykseen, joko peniksen, sormen tai seksilelun käytön myötä, yhdyntä helpottuu. Ensimmäisen hieromasauvan ei kannata olla valikoiman suurin, vaan mielummin pieni. Isompaan kokoon voi siirtyä, kun ja jos siltä tuntuu.

Sooloseksi on keino, jolla voit päästä jyvälle, mitkä asiat tekevät sinun nautinnostasi itsellesi ihanimman. Joskus vaikka kiihottumista tapahtuisikin, ei oma keho tuota tarpeeksi kosteutta. Silloin kannattaa ottaa lisäkosteutta liukuvoiteesta.

Riittävä kiihottuminen voi ehkäistä yhdyntäkipuja

Riittävällä kiihottumisella on iso merkitys yhdynnässä. Naisen kiihottuessa vaginan tilavuus kasvaa ja sen seinämistä tihkuu kosteutta. Näiden kiihottumisreaktioiden myötä keho valmistautuu itse yhdyntään. Joskus yhdyntä ei onnistu, koska keho ei ole tarpeeksi kiihottunut ja silloin liukuvoiteen käyttäminen voi auttaa. Entä oletteko muistaneet panostaa kiihottavaan esileikkiin? On tärkeää myös, että voit olla rennosti poikaystäväsi edessä ja tuntea itsesi viehättäväksi. Onko siis jotain kuormittavaa tekijää, joka voisi haitata seksiin heittäytymistä? Yhdyntävaikeudet voivat olla vaikea asia myös poikaystävällesikin, joten kommunikointi välillänne on tärkeää.

Seksi on muutakin kuin yhdyntää

Muistattehan, että seksi voi olla muutakin kuin yhdyntää. Esimerkiksi suuseksi ja käsiseksi voivat tuoda yhdynnän veroista nautintoa molemmille. Eroottissävyinen hetki voi olla miellyttävää, vaikka genitaalit eivät kohtaisikaan. Seksi voi lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja se voi olla parisuhteen liima. Se liima kuitenkin menettää tehonsa nopeasti, jos seksi muuttuu suorittamiseksi ja siihen ilmaantuu epämiellyttäviä piirteitä. Kehotan teitä puhumaan asiasta ja pohtimaan rakentavasti, mistä yhdyntävaikeudet teidän mielestänne johtuvat.

Jos yhdyntäkivut eivät katoa kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle.

Terveisin, Veera


YOUR CART (0)

No Products in the Cart